Velkommen til Randaberg Turlag

Det nyvalgte interimsstyret i Randaberg Turlag. Trond Vistnes, Helge Bjørnestad, Hilde Enger-Nybø, Anne Grødem, Heidi Karlsen og Anne Katrine Lycke (ansatt STF).
Det nyvalgte interimsstyret i Randaberg Turlag. Trond Vistnes, Helge Bjørnestad, Hilde Enger-Nybø, Anne Grødem, Heidi Karlsen og Anne Katrine Lycke (ansatt STF). Foto: Preben Falck

Tirsdag 5. oktober gikk klarsignalet for nytt turlag i Randaberg. På Varen kulturscene ønsket ordfører Jarle Bø velkommen til den grønne landsbyen og flotte turer langs kysten og i hele kommunen.

Det er ingen tilfeldighet at turlaget blir etablert akkurat nå. De 52 deltakerne på møtet fikk høre prosjektleder Atle Skrede fortelle entusiastisk om den nye dagsturhytten som kommer på Viste til våren og alle mulighetene den gir for barn, voksne, lag og foreninger. Turlaget vil få en sentral oppgave med tilsyn her. Preben Falck fortalte hvor godt det nye turlaget passer inn i STFs store satsing på kyst og nær-friluftsliv. Turlaget er etablert akkurat i tide til å delta aktivt på Randabergs 100-årsjubileum i 2022. Kultursjef Anders Jaarvik beskrev planene for jubileumsåret og hvordan de håper det nye turlaget kan være med å bidra.

Så kom det som kanskje var den mest spennende delen. Var det noen som ønsket å delta aktivt i styret eller som frivillige? Og ja – det var det. Da kvelden var slutt var det etablert et interimsstyre med 5 personer og i tillegg 26 frivillige som vil være med som løypefaddere, turledere, jobbe dugnad på dagsturhytten og organisere aktiviteter for voksne, barn og unge. Nå sviver det godt på friluftsfronten i Randaberg! Vi er spent på fortsettelsen.

Annonse

Skrevet av Anne Katrine Lycke 8. oktober 2021