Vi trenger flere aktivitetsledere for barnefamilier i Sandnes!

Bli med å skape kjekke og minnerike naturopplevelser for enda flere barn i nærmiljøet ditt!
Bli med å skape kjekke og minnerike naturopplevelser for enda flere barn i nærmiljøet ditt! Foto: John Petter Nordbø

Brenner du for at familier skal få oppleve gleden av å være ute i naturen sammen med voksne som legger til rette for kjekke aktiviteter? Da trenger vi deg med på laget!

Barnas Turlag i Sandnes og Turboklubben på Gramstad er fantastiske aktivitetstilbud til barnefamilier som bor i Sandnes. Engasjerte foreldre driver nå aktivitetene, men siden flere av dem begynner å få store barn, trenger vi å rekruttere enda flere voksne som har lyst å engasjere seg i disse fritidstilbudene. Dette er en unik måte å være med å utvikle et kjekt tilbud til sine egne og andres barn og være med å gi turglede til mange barn i nærmiljøet!

Aktivitetene foregår i nærmiljøet i Sandnes

Barnas turlag har aktiviteter flere steder i Sandnes og ulike møtetidspunkter alt etter hva som planlegges av turer. Turboklubben har fast tilholdssted på Gramstad og aktivitetene foregår der annenhver torsdag kl. 17.30 til 19.00. Aktivitetslederne som driver disse to tilbudene står fritt til å planlegge aktivitene slik som de og deltakerne syns er kjekkest.

Gratis aktvitetslederkurs og veiledning til de som melder seg

For at du skal føle deg trygg og inspirert til å ta på deg oppgaven som aktvitetsleder, så tilbyr Stavanger Turistforening gratis aktivitetslederkurs, samt ferskingkurs i friluft. Aktivitetslederne vil få god støtte og veiledning fra administrasjonen i STF, hvor de får en oppstartspakke med ulike aktiviteter som kan være kjekke å gjøre. Det er bare positivt om aktivitetslederne tar med egen familie på aktivitetene, slik at også barna deres vil få være med på disse fine opplevelsene ute i naturen.

Bli med å skap en sosial lekearena for mange flotte barn ute i naturen du også!

Ønsker du å melde din interesse for å være aktivitetsleder i enten Barnas Turlag Sandnes eller i Turboklubben på Gramstad, så kan du ta kontakt med Kristine Helland i Stavanger Turistforening på kristine@stf.no eller telefon: 977 51 692. 

Aktivitetslederne kan gjerne ha med egen familie på aktivitetene og vil garantert føre til nye og gode bekjentskaper for hele familien.
Aktivitetslederne kan gjerne ha med egen familie på aktivitetene og vil garantert føre til nye og gode bekjentskaper for hele familien. Foto: John Petter Nordbø

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 17. september 2021