La november bli #gåvember!

NY KAMPANJE: #gåvember er ei oppfordring frå DNT til deg om å gå til jobben i november.
NY KAMPANJE: #gåvember er ei oppfordring frå DNT til deg om å gå til jobben i november. Foto: Elin Hansson

Går du til jobben i november, gjer du den mørke tida om til plusstid for di eiga helse og for miljøet. I tillegg kan du bli med i konkurransen om fine premiar. Husk refleks!

Kampanjen #gåvember" er ei oppfordring frå Stavanger Turistforening til folk om å gå til jobben i november. 

Du kan også bli med i vår #gåvember-konkurranse, der DNT kvar veke kårar tre vinnarar. Ein får ei hytteovernatting, den andre eit par DNT-sko av typen Anaconda, og den tredje får ei DNT- hue. Legg ut eit bilde på Instagram med emneknagg #gåvember og #dntno og #stavangerturistforening , så er du med! 

DNT Oslo og Omegn tok initiativ til #gåvember for eitt år sidan, og i haust held kampanjen fram. Målet med #gåvember er å få fleire til å ta små turar i kvardagen, altså til og frå jobb, i ei tid på året då mange unngår det.  

Mandag 16. november hadde ansatte i STF gåvember-kampanje. Turid Furdal og Ann Kristin Kro sto ved jernbanestasjonen og delte ut brosjyre, refleks og pepperkake  til alle som hastet forbi i regnet.
Mandag 16. november hadde ansatte i STF gåvember-kampanje. Turid Furdal og Ann Kristin Kro sto ved jernbanestasjonen og delte ut brosjyre, refleks og pepperkake til alle som hastet forbi i regnet. Foto: Torgunn Skrudland

Annonse

Skrevet av Turid Furdal 16. november 2015