Vi trenger flere aktivitetsledere for barnefamilier!

Bli en aktivitetsleder og gi mange barnefamilier naturopplevelser for livet!
Bli en aktivitetsleder og gi mange barnefamilier naturopplevelser for livet! Foto: Jeanette Joa

Brenner du for at familier skal få oppleve gleden av å være ute i naturen sammen med voksne som legger til rette for kjekke aktiviteter? Da trenger vi deg med på laget!

Dyrsnes natursenter er en idyllisk plass midt i smørøyet av Stavanger, nærmere bestemt på Stokka. Området er et eldorado for barnefamilier og nå ønsker Stavanger Turistforening å legge til rette for at barnefamilier skal få oppleve turglede her månedlig. Men for å realisere dette, trenger vi flere aktivitetsledere som kan være med å arrangere disse opplevelesrike ettermiddagstreffene. Treffene kalles for Turboklubben, og er et lavterskel-tilbud til alle barnefamilier som har lyst å være med.

Aktivitetslederne kan gjerne ha med egne barn på treffene, og sammen med andre barnefamilier skape fine turøyeblikk ute i den flotte naturen på Dyrsnes i Stavanger.
Aktivitetslederne kan gjerne ha med egne barn på treffene, og sammen med andre barnefamilier skape fine turøyeblikk ute i den flotte naturen på Dyrsnes i Stavanger. Foto: Marius Vervik

Dyrsnes natursenter byr på både turstier, lekeplasser, klatremuligheter, kanoer, en stor låve hvor man kan hoppe i høyet og muligheten for å lage mat ute. Aktivitetslederne står fritt til å planlegge turboklubben slik som de syns er kjekkest, og gratis aktivitetslederkurs, samt ferskingkurs i friluft, vil bli gitt til alle som er interessert i å ta på seg en slik dugnadsoppgave.

Aktivitetslederne vil få god støtte og veiledning fra administrasjonen i Stf, hvor de får en oppstartspakke med ulike aktiviteter som kan være kjekke å gjøre. Det er bare positivt om aktivitetslederne tar med egen familie på turboklubben, slik at også barna deres vil få være med på disse fine opplevelsene ute i naturen.

Bli med å skap en sosial lekearena for mange flotte barn ute i naturen du også!

Ønsker du å melde din interesse for å være aktivitetsleder på Dyrsnes, kan du ta kontakt med Kristine Helland i Stavanger Turistforening på kristine@stf.no eller telefon: 977 51 692.

HER ER NOEN AV AKTIVITETENE SOM KAN UTFORSKES PÅ DYRSNES:

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 29. april 2021