2015 ble friluftslivets festår 

Turistforeningshytta på Kvitlen åpnet i slutten av august og har alt hatt nær 900 gjester.
Turistforeningshytta på Kvitlen åpnet i slutten av august og har alt hatt nær 900 gjester. Foto: Kjell Helle-Olsen

Med 24.028 medlemmer satte vi ny medlemsrekord i oktober. Gjennom friluftslivets år har vi tatt med tusenvis av rogalendinger med på tur og inspirert enda flere til å gå inn i naturen.

Friluftslivets år 2015 ble en fest av et år for Stavanger Turistforening, som jobber med å gi flest mulig gode opplevelser ute. I august kunne vi juble over å åpne en ny og moderne hytte på Kvitlen, som alt har trekt nær 900 gjester. 

Gjennom året har vi arrangert Natt i naturen, skiskole i Sirdal, Opptur for  8.-klassinger ved Dalsnuten, 7-nutsturen og 7-nutsløpet i Sandnes, Kom deg ut-dag og Generasjonstur i Stavanger, for å nevne noe. Turprogrammet bød på mer enn 500 fellesturer og aktiviteter, vi har doblet antallet nye nærturer, og Klart det går-turene får nye grupper med på tur. 

Og ellers? Sherpaer har utbedret stien til Kjerag.120 nye skilt er kommet opp ved Gramstad og Lifjell. Hyttene Nilsebu og Jonstølen har fått helårsbroer. Vi har lansert spennende vandreprosjekter langs Ryfylkestien og fått betalingsapp på hyttene. Så bare vent til 2016!

Trappene er det muntre samlingspunktet for den nye hytta på Kvitlen.
Trappene er det muntre samlingspunktet for den nye hytta på Kvitlen. Foto: Kjell Helle-Olsen

Annonse

Skrevet av Turid Furdal 29. oktober 2015