Nytt turtørkle med kart fra Lysefjorden!

Kaja i Tursenteret viser her frem tørklet som har mange bruksmuligheter. Perfekt for din neste tur!
Kaja i Tursenteret viser her frem tørklet som har mange bruksmuligheter. Perfekt for din neste tur! Foto: Agnethe Larsen

I forbindelse med lanseringen av den nye årboka har Tursenteret, i samarbeid med den lokale produsenten Kant, laget et praktisk turtørkle for salg med motiv fra Lysefjorden.

Årboka i år er nå lansert og spekket med flotte historier fra fjellfolk i Lysefjorden. I denne forbindelse hadde Tursenteret lyst å lage et pent produkt, som kunne ta igjen dette temaet. I samarbeid med den lokale nisjebutikken, Kant, har innehaver Frode Goa og Tursenteret sammen produsert et turtørkle med et flott kartmotiv fra Lysefjorden som er hentet fra årboka.

Turtørklet er av ren økologisk bomull og ved hjelp av silketrykk er kartet sirlig trykket på hvert tørkle. Tørklet har mange bruksmuligheter og kan brukes begge veier. Den ene siden har kartmotivet, og den andre en rød T.


Her ser du Kaja fra Tursenteret som viser frem flere av bruksmulighetene til turtørklet.

Tørklet kommer i en spesiallaget eske, elegant pakket inn og en fin gave til noen du er glad i! Prisen for medlemmer er 425,- og prisen for ikke-medlemmer er 499,-.

Foto: Christian Lønseth

Frode Goa, innehaver av nisjebutikken Kant, viser frem kartmotivet som er trykket på ved hjelp av eksklusivt silketrykk.

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 20. april 2021