Gjett hvor Lunch er på påskekontor!

Kjell, Nico og Vanessa drar på påskekontor på ulike turisthytter. Du kan være med å gjette hvor de er gjennom hele påsken, og vinne flotte premier!
Kjell, Nico og Vanessa drar på påskekontor på ulike turisthytter. Du kan være med å gjette hvor de er gjennom hele påsken, og vinne flotte premier! Foto: Børge Lund

Hvilken turisthytte er Lunch-gjengen dratt på påskekontor? Løs påskenøttene i vår Facebook-konkurranse, og bli med i trekningen av fantastiske premier!

Serieskaper av tegneserien Lunch, Børge Lund, har i år kledd karakterene sine i turklær og sendt dem ut i den store fjellheimen på jakt etter den perfekte hytta til neste strategisamling. Dette lille eventyret er alle invitert til å følge på Facebook-sidene til Stavanger Turistforening og Lunch gjennom påskedagene, og den store påskenøtten hver dag blir å pønske ut hvor de er. Påskenøtter har en lang tradisjon og for Børge vekker det gode minner fra barndommen.

– Jeg forbinder først og fremst påskenøtter med tegneserien på melkekartongene til Tine. Den hørte liksom hjemme i påsken, og ble noe som både kunne splitte og samle en familie rundt frokostbordet, forteller Børge.

Det er ingen tvil om at Lunch-gjengen er en turglad gjeng og også Børge har kjent at det kribler etter å komme seg ut på tur når han har jobbet med dette prosjektet.

– Så absolutt! Jeg har ikke vært alle stedene jeg har tegnet dem inn, så etter dette stuntet fristet det faktisk å gjennomføre turene i virkeligheten også. Jeg er veldig glad i å gå i fjellet, men trekkes alltid mot fiskevann, så noe toppturfanatiker blir jeg nok aldri.

Vinn flotte påskepremier

Alle som er med på å gjette hvor Kjell, Nico og Vanessa har dratt på påskekontor er med i trekningen av en gjeve premier. Vi trekker en heldig hovedvinner i konkurransen som får et digert påskeegg fylt med et gavekort på en overnatting for to på en av Stavanger Turistforening sine selv– eller ubetjente hytter, et årsabonnement på Lunch, den splitter nye boka til Lunch og en hjemmekontorkopp som løfter kaffen til nye høyder. Vi trekker også dagsvinnere som får Lunch-boka, en hjemmekontorkopp og en gave fra Tursenteret vårt. 

Bli med på litt "lått og løye"!

– Vi håper alle har lyst på litt "lått og løye" i påskeferien og blir med å gjette hvor de har dratt. Det er en fordel å kunne litt om de 44 ulike turisthyttene våre, spesielt dem som har telefondekning og som betegnes som hytter man kan ha bortekontor. Likevel tror jeg alle kan klare å finne løsningen med et lite søk på ut.no. Følg Facebook-sidene våre og bli med på leken du også, oppforder Agnethe Larsen, kommunikasjonsrådgiver i Stavanger Turistforening.   

Dette påskeegget fylt med opplevelser kan du vinne ved å delta i våre påskenøtter. Følg med på våre Facebooksider.
Dette påskeegget fylt med opplevelser kan du vinne ved å delta i våre påskenøtter. Følg med på våre Facebooksider. Foto: John Petter Nordbø

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 24. mars 2021