Disse hyttene er fortsatt ledige i påsken

Visste du at den selvbetjente delen på selveste perlen i Ryfylkeheiene, nemlig Stranddalen, kan besøkes i påsken?
Visste du at den selvbetjente delen på selveste perlen i Ryfylkeheiene, nemlig Stranddalen, kan besøkes i påsken? Foto: Svanhild Hjorteland Gbada

Det er fortsatt noen åpninger til å skaffe deg et eksklusivt hytteopphold helt for deg selv på en turisthytte i påsken.

Frem til 2. mai er det eksklusiv utleie som gjelder på STF sin selv– og ubetjente hytter. Det vil si at det er kun en gruppe som kan bestille disse hyttene om gangen. Dette tilbudet er det allerede mange som har benyttet seg av, men det finnes fortsatt muligheter for deg som ikke har lagt planer for påskeferien. Her får du tips til noen ledige turisthytter som fortsatt er mulige å bestille. Det er første mann til mølla, så skynd deg til ut.no og bestill hytta før noen andre gjør det. 

Få perlen i Ryfylkeheiene, Stranddalen, helt for deg selv

Det er ikke bare på sommeren du har muligheten til å besøke denne perlen! På vinteren kan du bestille den selvbetjente delen på Stranddalen turisthytte, fylt opp med proviant og omgivelser som kan ta pusten fra deg. Stranddalen er fortsatt ledig i påsken fra 28. mars til 29. mars. 

Bleskestadmoen med sjel og historie 

Bleskestadmoen ligger noe lavere i terrenget enn Stranddalen, men er et fantastisk anlegg med sjel. Foreløpig har du mulighet til å skaffe deg et påskeopphold på Bleskestad med Kvikk Lunsj og appelsiner fra den 26. til 28.mars og 29. mars til den 4. april. Annekset her er også ledig fra den 28. til 30. mars og 31. mars til 05. april.

Krossvatn i hjertet av Dyraheio 

Hytta ved Krossvatnet ligger midt i hjertet av Dyraheio landskapsvernområde med mektige fjelltopper som ligger i dagsturavstand. Annekset her er ledig fra 29. til 30. mars og 1. til 2. april. 

Holmavatn, en flott tur fra Haukeliseter

Start oppholdet på Haukeliseter og ta turen videre til Holmavatn turisthytte, en nydelig tur som bør oppleves i påskesola. Annekset på Holmavatn er ledig fra 31. mars til 01. april. 

Hovatn med snøgaranti 

Hovatn betyr vatnet som ligger høyt, og da passer det at hytta er en av Stavanger Turistforenings høyesteliggende hytter med sine 1120 meter over havet. Denne er vanskeligere å komme seg til, men her er det snøgaranti. Denne er ledig fra 30. mars til 1. april og 3. april til 5. april.

Sandvatn turisthytte har fortsatt noen ledige netter.
Sandvatn turisthytte har fortsatt noen ledige netter. Foto: Leif Rune Salte

Populære Sandvatn

Sandvatn er en av våre mest besøkte hytter og den er faktisk ledig fra den 30. mars til den 1. april. Lille Sandvatn er ledig fra 29. mars til den 31. mars. En gyllen mulighet til å skaffe deg et drømmeopphold i påsken der altså.


Børsteinen, en perle med overraskende mye ledig i påsken

Den populære Børsteinen har overraskende mange ledige netter i påsken fra 26. mars til 1. april og 3. til 5. april. Til Børsteinen kommer du fra Ådneram og turen inn er ca. 12 km og omtrent fire timer lang. 

Vakre Blåfjellenden

Blåfjellenden har en del ledig i påsken. Blåfjellenden består av to hytter. Annekset er ledig fra 27. mars til 31. mars og hovedhytta er ledig fra 28. mars til 1. april.

Moderne Kvitlen 

Den moderne og innovative turisthytta, Kvitlen i Bjerkreim, har mye ledig kapastitet i påsken. Den er i skrivende stund ledig fra 26. mars til 1. april.

Hyttene i Flørli

Vi har to fantastiske hytter i Flørli. Flørli Turiststasjon er den største, med eget lekerom, innlagt vann og strøm og kort vei fra kaien. Denne er fortsatt ledig fra 26. til 28. mars og fra 29. mars til 1. april.  Flørlistølen, som ligger lenger opp i skogen fra bygda, er ledig fra 26. til 28. mars og fra 1. til 5. april

Våkne opp til denne utsikten ved Nodhagen på Bersagel.
Våkne opp til denne utsikten ved Nodhagen på Bersagel. Foto: Kevin Røiseland Molstad, Jonas Gunde Olsvik

Sjøpåske med utsikt ved Nodhagen

Nodhagen er en perle av de sjeldne langs strandlinjen på Bersagel. Her er du i kort avstand fra byen, men likevel så koblet av hverdagen. Denne hytta er ledig første helg i påsken den 26. til 29. mars og 31. mars til 1. april.

Vi gjør oppmerksom på at disse åpningene fort kan fylles opp etter at denne artikkelen ble skrevet, så vær rask med bestillingen. Ellers kan det være lurt å ta kontakt med Tursenteret vårt på tursenter@stf.no og høre om det kan ha kommet avbestillinger, som åpner opp for enda flere muligheter i påsken. 

Viktig info

Den som bestiller hytta er selv ansvarlig for å bestille hytta på forhånd, følge smittevernreglene våre og sette seg inn i reglene for den kommunen du bor i og den du skal besøke. Om du har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke besøke en STF-hytte. Dette gjelder også milde symptomer. Helsemyndighetene anbefaler å ikke ha mer enn to gjester på besøk, dette gjelder også på våre hytter. Vi anbefaler at gjestene etterlever denne anbefalingen og ikke samles i større grupper på hyttene.

Har du ikke vært på Bleskestadmoen, benytt sjansen i påsken.
Har du ikke vært på Bleskestadmoen, benytt sjansen i påsken. Foto: Kevin Molstad, Jonas Olsvik

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 18. mars 2021