Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

Eksklusiv utleie av turisthyttene forlenges

Nå kan du leie Ådneram anneks og alle STF sine selv- og ubetjente hytter helt for deg selv også i månedene fremover.
Nå kan du leie Ådneram anneks og alle STF sine selv- og ubetjente hytter helt for deg selv også i månedene fremover. Foto: Agnethe Larsen

Stavanger Turistforening har besluttet å forlenge perioden som du kan bestille hyttene helt for deg selv frem til 2. mai. Også i påskeferien blir det kun en gruppe som kan leie hytta om gangen. 

– Vi forlenger perioden med eksklusiv utleie av hyttene for å unngå at flere grupper samles på hyttene våre nå som pandemien krever strengere smitteverntiltak og en ekstra innsats for å komme helt i mål til alt blir bra igjen. Ved å forlenge eksklusiv utleie kan vi sikre godt smittevern, slik at det er trygt å besøke turisthyttene også i tiden fremover. Det er bedre at vi kan holde tilbudet åpent for noen, enn at vi må stenge ned enda mer, sier Preben Falck, daglig leder i Stavanger Turistforening. 

Fastpris per døgn

Prisen for overnatting blir lik for alle våre selv– og ubetjente hytter; 1000 kroner per døgn i helgene og i påskeferien, og 500 kroner i midtuke (mandag til torsdag). Fastprisen er for hele hytta, uavhengig av hvor mange dere er. Alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster og er selv ansvarlige for å sørge for godt smittevern seg i mellom. 

Flere ledige hytter, men vær rask med å bestille!

På grunn av begrenset tilgang anbefaler vi deg å være rask hvis du vil sikre deg overnatting i perioden til og med 2. mai. Hytta bestiller du på ut.no, eller på våre nettsider.  Vi har hytter langs kysten og på fjellet til alle slags behov, så nå kan du sikre deg et skikkelig fint hytteopphold med hele hytta helt for deg selv. 

Tilbudet gjelder kun for medlemmer

For å kunne benytte deg av dette eksklusive tilbudet må du være medlem. Er du ikke medlem kan du enkelt melde deg inn her.

Trenger du hjelp med bestillingen, eller har andre spørsmål rundt hytteoppholdet eller føreforhold i fjellet, så kan du ta kontakt med Tursenteret vårt på telefon 51 84 02 00, eller på epost tursenter@stf.no

Du som allerede har bestilt en eller flere senger frem til 2. mai vil bli kontaktet av Stavanger Turistforening snarest angående din bestilling.
Vær trygg og nyt "luksusen" det er å ha hytta helt for deg selv, som her ved Bakken gard i Lysefjorden.
Vær trygg og nyt "luksusen" det er å ha hytta helt for deg selv, som her ved Bakken gard i Lysefjorden. Foto: Torstein Tjemsland

Retningslinjer for hyttebestilling:

  • Alle må bestille overnatting på forhånd.
  • Dagsbesøk er ikke tillatt, men andre besøkende enn de som skal overnatte kan hente ut proviant fra lageret og bruke toalettet. Matlaging og opphold i hytta er ikke tillatt annet enn for de som har leid den.
  • Gjestene må ta med rent sengetøy eller ren lakenpose og putevar.
  • Ta med alkoholbasert middel for hånddesinfeksjon. Våtservietter kan tas med, men ikke kast disse i utedo, eller i naturen, da disse ikke brytes ned.
  • Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på hytta, for å sikre godt renhold og hygiene mens dere bor på hytta.
  • Ta med deg eget søppel hjem.
  • Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og følg disse før du drar på tur. 
  • Den som bestiller hytta er selv ansvarlig for å bestille hytta på forhånd, følge smittevernreglene våre og sette seg inn i reglene for den kommunen du bor i og den du skal besøke. 

  • Helsemyndighetene fraråder lengre hytte– til hytteturer. 

  • Om du har symptomer på luftveisinfeksjon skal du ikke besøke en STF-hytte. Dette gjelder også milde symptomer.

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 9. mars 2021