Velkommen til vinterferiekafe på Gramstad!

Områdene rundt Gramstad byr på masse lek og moro i vinterferien! Nå kan du også legge turen innom den koselige vinterferiekafeen i låven, så får du maks ut av turopplevelsen!
Områdene rundt Gramstad byr på masse lek og moro i vinterferien! Nå kan du også legge turen innom den koselige vinterferiekafeen i låven, så får du maks ut av turopplevelsen! Foto: Agnethe Larsen

Hele vinterferien fra 1. til 5. mars holder kafeen på Gramstad åpent fra kl. 12 til 16. Det blir halv pris på alle pinneis, hjemmelaget kyllinggryte a`la Mona og mulighet til å bli med i Turbingo-konkurranse.

Dette er et fantastisk bynært tips til deg som har lyst å gjøre noe koselig ut av en av vinterferiedagene. Bare 10 minutter fra Sandnes sentrum finner du Gramstad som er omgitt av natur på alle kanter og en stillhet som kan høres. Naturen er variert og tilbyr toppturer i fint vær og skogsturer i ruskevær. Det er opparbeidet et tyvetalls merkede turløyper, så her er det bare å velge og vrake i turopplevelser. Og hva er vel mer avslappende enn å avrunde turen på den lune låven på Gramstad med et fantastisk måltid ferdig tilberedt av den gode bestyreren vår Mona? Det blir også halv pris på alle pinneis og nystekte vafler. Låven har god plass og smittevern blir godt ivaretatt. 

Hent gratis turbingo før turen og vinn premier!

Gjør turen ekstra spennende for barna som er så heldige å få tilbringe vinterferien på Gramstad. Hent en gratis turbingo inne på låven før turen, eller print den ut selv her og legg i vei på skattejakt. De som sender inn et bilde av sin turbingo på Messenger til Gramstadtunet hus og friluftslåve er med i trekningen av en flott ryggsekk og turbobamser. I tillegg får de som kommer innom låven og viser sin utfylte turbingo en liten ekstrapremie. Dette blir garantert ekstra motiverende på turen!  

Ukens meny:

  • Kyllinggryte med m/ris og nanbrød
  • Tomatsuppe m/ egg eller makaroni og foccaciabrød
  • Tacosnurr
  • Pølse i brød
  • Påsmurt med assortert pålegg
  • Alle ispinner selges for halv pris
  • Vafler med is
  • Vafler med syltetøy og rømme
  • Brus/farris
  • Kaffe/te/kakao

Fantastiske turområder rundt Gramstad

Foto: Odd Inge Worsøe

Et tyvetalls merkede turer å velge mellom

Foto: John Petter Nordbø

Nyt nystekte vafler og masse annet godt på vinterferiekafeen

Foto: Helene Seglem

Bestyrer, Mona, disker opp med god hjemmelaget mat

Foto: Helene Seglem

Idylliske lokaler i kafeen som løfter totalopplevelsen av turen

Foto: John Petter Nordbø

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 23. februar 2021