Sandnes Turlag søker ny styreleder

NÆRTURER: Sandnes Turlag har fått til svært mye på kort tid. Dette bildet er fra åpning av nye nærturer i Sandnes.
NÆRTURER: Sandnes Turlag har fått til svært mye på kort tid. Dette bildet er fra åpning av nye nærturer i Sandnes. Foto: Anne Katrine Lycke

Et av landets mest offensive turlag søker ny styreleder. Nå leter vi etter deg som har lyst til å lede et motivert og godt organisert styre. 

Er du en friluftsglad person fra Sandnes som har lyst på et meningsfylt, frivillig lederoppdrag? Da er det kanskje deg vi søker. 

Sandnes Turlag ble stiftet så sent som i 2013, men har opplevd en eksplosiv vekst og har på svært kort tid gjort en stor jobb for å utvikle det lokale friluftstilbudet. 

Turlaget er organisert som et lokallag under Stavanger Turistforening, og alle STF-medlemmer bosatt i Sandnes er automatisk medlem av turlaget. Som styreleder går du inn i et styre med sju medlemmer. 

Styremedlemmene i turlaget er fordelt slik at hvert styremedlem har hovedansvaret for sine oppgaver. De viktigste aktivitetene er 10 på topp, Barnas Turlag, nærturer i Sandnes, Turvenn-prosjektet, løypenettet rundt Gramstad-Lifjell, søndagsturer og oppgavene som kasserer og sekretær. Turlaget har tett samarbeide med administrasjonen i Stavanger og bestyrer på Gramstad som bidrar med administrative ressurser, slik at styret kan konsentrere seg mer om aktivitetene og mindre om kontorarbeid.

Som styreleder i turlaget har du ansvar for styremøtene, kontakten mot administrasjonen og vil i samarbeid med styret og administrasjonen være med å utvikle turlaget videre. Oppgaven som styreleder er frivillig arbeid, og er en meget meningsfylt oppgave der du kan bidra i lokalsamfunnet. 

Har du lyst til å bidra, eller bare litt nysgjerrig? Ta kontakt med følgende personer:

  • Leder i valgkomiteen: Bjørn Bråtveit, tlf.: 410 47 245
  • Kontaktperson i administrasjonen: Anne Katrine Lycke, tlf.: 416 70 108
SYNLIG I BYEN: Sandnes Turlag har i løpet av sin åtte år lange historie blitt en viktig aktør i lokalmiljøet.
SYNLIG I BYEN: Sandnes Turlag har i løpet av sin åtte år lange historie blitt en viktig aktør i lokalmiljøet. Foto: Anne Katrine Lycke

Annonse

Skrevet av John Petter Nordbø 23. februar 2021