Takk for at du fornyer medlemskapet ditt

Den nye årboka er inspirert av designet til årbøkene langt tilbake i tid. Sikre deg denne ved å fornye medlemskapet ditt.
Den nye årboka er inspirert av designet til årbøkene langt tilbake i tid. Sikre deg denne ved å fornye medlemskapet ditt. Foto: Agnethe Larsen

Vi er så takknemlige for alle som fornyer medlemskapet sitt i Stavanger Turistforening. Du som støtter oss kan snart se frem til ny årbok med nytt design og et tema som tar for seg gode historier fra verdens vakreste fjord.

Årets årbok er nå under produksjon og sendes ut til våre medlemmer etter påsken. Vi kan røpe at den har fått nytt design hvor inspirasjonen er hentet fra gamle årbøker. Fotokonkurransen er tilbake og temaet er kanskje det mest spektakulære vi har i vår region, nemlig Lysefjorden.

Det blir historier fra noen få av de mange folk som har bidratt til å åpne øynene våre for kvalitetene i Lysefjorden. Det blir dramatiske fortellinger fra fortiden og skildringer fra folk som i dag bruker fjorden som sin levevei eller lekegrind. Med andre ord– inspirasjon og historie hånd i hånd. 

Alle medlemmer får tilsendt boken i posten, og listen over nåværende medlemmer blir snart hentet ut og sendt til distributør. Derfor er det lurt å fornye medlemskapet sitt nå, om du ikke allerede har gjort dette, for å sikre deg denne flotte boken i posten. Logg inn på Min side, eller meld deg inn her for å sikre deg årets årbok. 

Takk til deg som støtter oss gjennom å være medlem. Dette bidrar til frivilligheten og arbeidet våre ildsjeler gjør med å merke stier, vedlikeholde hytter og arrangere små og store friluftsopplevelser for alle i regionen vår.
Takk til deg som støtter oss gjennom å være medlem. Dette bidrar til frivilligheten og arbeidet våre ildsjeler gjør med å merke stier, vedlikeholde hytter og arrangere små og store friluftsopplevelser for alle i regionen vår. Foto: John Petter Nordbø

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 19. februar 2021