Vi har plass til flere på Friluftstrimmen

Finn treningsgleden utendørs i selskap med andre. Friluftstrimmen er også helt gratis!
Finn treningsgleden utendørs i selskap med andre. Friluftstrimmen er også helt gratis! Foto: John Petter Nordbø

Friluftstrimmen har åpnet opp for flere deltakere og vi har derfor ledige plasser både på trimmen på Gramstad og Storhaug hver tirsdager fremover. 

Det kjærkomne trimtilbudet, Friluftstrimmen er blitt svært populært ved Mosvangen, og før jul kunne vi utvide tilbudet til Gramstad og Storhaug. Nå kan vi også åpne opp for enda flere deltakere, nemlig for 20 treningsglade personer. Dermed kan vi gledelig meddele at det er ledige plasser på de nyåpnede trimmene på Storhaug og Gramstad. Friluftstrimmen ved Mosvangen åpner også opp for 20 deltakere, men her er det foreløpig ventelister fremover.

Trim hver tirsdag på Gramstad, Storhaug og ved Mosvangen

Friluftstrimmen på Gramstad foregår hver tirsdag kl. 10.00 - 11.00, og trimmen blir ledet av fysisk trener fra Movon Helse- og treningssenter. Friluftstrimmen på Storhaug skjer tirsdager kl. 09.30 til 10.30 på plenen ved treningsapparatene nedenfor Rosendal sykehjem i Rasmus Risas gate 13.  Instruktøren her er fra Stavanger Idrettsklinikk. Friluftstrimmen ved Mosvangen camping holdes samme tid som før, hver tirsdag kl. 10.00 - 11.00. Treneren er også her fra Stavanger Idrettsklinikk. 

Husk å melde deg på!

Trimmen er gratis for medlemmer og ikke-medlemmer. Er du fast bruker av tilbudet håper vi du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et medlemskap i Stavanger Turistforening, du kan melde deg inn her. Har du lyst å være med, så melder du deg enkelt på via knappene under, på det stedet du ønsker å trene:

Det er flere ledige plasser på den nyoppstarta Friluftstrimmen på Gramstad.
Det er flere ledige plasser på den nyoppstarta Friluftstrimmen på Gramstad. Foto: Elva Run Sveisdottir

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 16. februar 2021