Hurra for Norges nasjonale turdag!

Lag din egen turdag og del øyeblikkene med oss, så kan dere vinne flotte premier!
Lag din egen turdag og del øyeblikkene med oss, så kan dere vinne flotte premier! Foto: Silje Thoen

Søndag 7. februar er det Kom deg ut-dagen og vi håper du vil lage din egen turdag sammen med de du er glad i og dele opplevelsene med oss. Da er du med i  trekningen av flotte premier!

Stavanger Turistforening ønsker å inspirere flest mulig til å komme seg ut og lage sin egen fantastiske søndagstur på selveste Kom deg ut-dagen, som er Norges nasjonale turdag. På grunn av omstendighetene kan vi ikke invitere til de store arrangementene som trekker hundrevis av deltakere, men vi håper at mange heller har lyst til å lage sin egen Kom deg ut-dag med kjekke aktiviteter for sin egen lille gjeng. På denne måten sikrer vi godt smittevern og at alle får en god og trygg opplevelse ute i naturen.  

Del opplevelsene og vinn flotte premier

Vi har lyst å skape felles turopplevelser gjennom at alle som tar turen ut på søndag deler sine opplevelser med oss og videre er med i trekningen av flotte premier. Det er flere måter å være med i trekningen av premiene:

Del dine opplevelser på Instagram

Alle som deler sine egne Kom deg ut-opplevelser gjennom foto eller video på Instagram med taggen #komdegutstf, er med i trekningen av gavekort på en verdi av 500 kr. i Tursenteret vårt. Vi deler ut et gavekort i tre kategorier:

  • Naturopplevelser langs kysten
  • Naturopplevelser i skogen
  • Naturopplevelser i snøen

Last ned naturbingo og del den med oss

Vi har laget tre nye naturbingoer til Kom deg ut-dagen som du kan laste ned og skrive ut. Du kan velge den naturbingoen som passer best til den turen dere skal ut på. Vi har laget en for tur lang kysten, en for tur i snøen og en for tur på barmark/skog. Naturbingoene er helt supre å ha med ut på tur, og motiverer barna til å lete etter gjenstandene underveis på turen. Kryss av for all gjenstandene dere finner, og ta et bilde av dere naturbingo. Send bildet inn på melding til ditt lokale turlag sin Facebookside, eller Stavanger Turistforening sin Facebookside. Hvert turlag og Stavanger Turistforening deler ut fine premier til flere av dem som har sendt inn bilde av sin naturbingo.

Lenker til de lokale turlagene sine Facebooksider hvor du kan sende inn bilde på melding av din naturbingo:

Dalane Turlag

Sandnes Turlag

Jæren Turlag

Suldal Turlag

Strand og Forsand Turlag

Hjelmeland Turlag

Rennesøy og Finnøy Turlag

Stavanger Turistforening sin hovedside

Vi håper flest mulig benytter sjansen til å ta med seg barna ut og lage fine opplevelser sammen ute i naturen.
Vi håper flest mulig benytter sjansen til å ta med seg barna ut og lage fine opplevelser sammen ute i naturen. Foto: Johanne Fjelde

Inspirasjon til aktiviteter på Kom deg ut-dagen

Gjør Kom deg ut-dagen til en lek for både store og små. Vi har samlet mange kjekke aktivitetstips til deg som gir inspirasjon til hva dere kan fylle Kom deg ut-dagen med.

Medlemstilbud under Kom deg ut-helgen!

Meld barna inn i Barnas Turlag 6. - 7. februar 2021, så kommer kosedyret Turbo Fjellrev hjem i posten. Medlemskap i Barnas Turlag er for barn fra 0 -12 år. Tilbudet gjelder innmelding på dnt.no, og også på familiemedlemskap. Det gjelder også kun nye medlemmer.

Er ikke hele familien medlem i DNT allerede, så er det lurt å tegne familiemedlemskap. Da kan hele familien få store rabatter på DNTs 550 hytter over hele landet, være med på lokale Barnas Turlags arrangementer og få en rekke andre fordeler. I tillegg støtter dere DNTs arbeid for gode naturopplevelser nå og i fremtiden.

Jippi! Alle barn som melder seg inn i DNT i helgen, 6. eller 7. februar, får en gratis turbobamse i gave.
Jippi! Alle barn som melder seg inn i DNT i helgen, 6. eller 7. februar, får en gratis turbobamse i gave. Foto: Marius Dalseg Sætre

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 1. februar 2021