Vi søker hyttevakter til helger og i påsken!

GLEDEN AV Å VÆRE HYTTEVAKT: En ferie som hyttevakt er både givende og til glede både for deg selv og gjestene.
GLEDEN AV Å VÆRE HYTTEVAKT: En ferie som hyttevakt er både givende og til glede både for deg selv og gjestene. Foto: Ida Strandenæs Larsen

Vi søker hyttevakter til vinterhelger på Skåpet , samt hele påsken på flere av våre mest populære hytter. 

Vil du være med å bidra til å gjøre ferien til hyttegjestene tryggere og litt hyggeligere? Vi trenger lojale og serviceinnstilte hyttevakter til våre mest besøkte hytter. Som takk for hjelpen får du både gratis hytteopphold og noe godt fra proviantlageret. 

Oppgavene til en hyttevakt

Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. Hyttevakten veileder og koordinerer bruk og vask av kjøkken og andre fellesareal etter gitte smittevernsregler. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden.

Passer for både barnefamilier og voksne

Det å være hyttevakt passer fint for både familier og voksne. Noen hytter er mer tilrettelagt for barn enn andre og vi hjelper deg gjerne med å finne en hytte som passer for den enkeltes behov. Hyttene har egne tilsynsrom som man bor på. Du kan dessverre ikke ha med hund på grunn av at tilsynsrommene ikke er tilrettelagt for hund. Men barn eller barnebarn er hjertelig velkomne til å bidra som hyttevakter. Hyttevaktoppdraget er også forbeholdt medlemmer.  

Ledige hyttevakter på Skåpet i vinter

Skåpet er stort sett fullbooket i helgene fremover, så det å være hyttevakt her i vinter er en unik måte å kunne få oppleve Skåpet. Gjestene på Skåpet bor i egne hytter, mens hyttevakten bor i hovedhytta. Hyttevakten passer ekstra godt på fellesområdene og ser til at alle gjester gjør det de skal i forhold til renhold. Det blir samtidig masse ledig tid til å nyte oppholdet! 

Hyttevakter til populære hytter i påsken

Til påsken trenger vi også flere hyttevakter. Du kan velge mellom å være hyttevakt første del av påsken 26.-30. mars, eller siste del av påsken 31. mars-5. april. 

Hyttene som trenger tilsyn i påskeferien er: Holmavatn, Stranddalen, Krossvatn, Kringlevatn, Litle Aurådal, Skåpet, Bakken gard, Kvitlen, Jonstølen, Heibergtunet Storevatn, GrauthellerTaumevatn, Ådneram anneks, Sandvatn, Langavatn, Blåfjellenden og Tomannsbu.

Hyttevaktene til påskeferien tildeles første halvdel av februar, men meld gjerne din interesse nå, så har du gode sjanser til å sikre deg en vakt. Vi tar forbehold om endringer mht. smitteverntiltak for påskeferien. 

Har du noen spørsmål til det å være hyttevakt, så kan du ta kontakt med vår frivillighetskoordinator, Brita Gundersen på telefon:  916 69 539, eller på mail: brita@stf.no.
LEDIGE HYTTEVAKTER PÅ SKÅPET: Flere ledige hyttevakter på magiske Skåpet både i vinterhelger og i påsken!.
LEDIGE HYTTEVAKTER PÅ SKÅPET: Flere ledige hyttevakter på magiske Skåpet både i vinterhelger og i påsken!. Foto: Amy Mir

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 14. januar 2021