Siste frist for å søke gratisplass på Skiskolen

Vi ønsker at alle barn og unge skal få muligheten til å lære å gå på ski.
Vi ønsker at alle barn og unge skal få muligheten til å lære å gå på ski. Foto: Kristine Tofte

Søndag 10. januar er siste frist for å søke om gratisplass til Skiskolen 2021. 40 plasser gis bort til familier som trenger økonomisk støtte til deltakerprisen. 

Vi ønsker at alle barn skal få muligheten til å lære å gå på ski. Takket være Sparebankstiftelsen SR-Bank kan vi gi bort 40 gratisplasser på Skiskolen i år. Familier som har behov for økonomisk støtte til deltakerprisen kan søke om gratisplass. Gratisplassene er inkludert lån av skiutstyr. Søndag 10. januar er siste frist for å søke på disse plassene.

Trenger du, eller kjenner du noen som har behov for støtte og har lyst til å være med oss på tur ber vi deg å søke direkte på dette skjemaet. All informasjon holdes konfidensielt og våre frivillige turledere vil ikke vite om deltakelse fra denne ordningen. Alle deltakere som får sponset plass behandles på lik linje med alle andre deltakere på Skiskolen.

Det er enda litt usikkert om vi får gjennomføre Skiskolen mtp. smittesituasjonen per dags dato, men om smittesituasjonen bedrer seg og smittetiltakene tilsier det så er vi klare og gleder oss til å ta med barna opp til fjells.
Siste frist til å søke om gratisplasser er førstkommende søndag 10. januar.
Siste frist til å søke om gratisplasser er førstkommende søndag 10. januar. Foto: Kristine Tofte

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 7. januar 2021