Nå kan du leie turisthyttene eksklusivt!

TRYGG HYTTEFERIE: Alle medlemmer får nå tilgang til å leie turisthyttene til STF helt for seg selv til og med vinterferien.
TRYGG HYTTEFERIE: Alle medlemmer får nå tilgang til å leie turisthyttene til STF helt for seg selv til og med vinterferien. Foto: Pål Christensen

Vi gir nå et eksklusivt tilbud til medlemmene våre. Til og med vinterferien kan du bestille våre selv– og ubetjente hytter helt for deg selv.

Som medlem i Stavanger Turistforening er du hytteeier med tilgang til 44 hytter over hele distriktet. Nå kan du trygt planlegge en tur til dem til og med vinterferien, og nyte "luksusen" og tryggheten det er å ha hytta helt for deg selv. Eksklusiv hytteutleie er opprettet på bakgrunn av de siste endringene i smitteverntiltak og for å hindre at flere grupper møtes på hyttene. 

Fastpris per døgn

Prisen for overnatting blir lik for alle våre selv– og ubetjente hytter; 1000 kroner per døgn i helgene og i vinterferien, og 500 kroner i midtuke (mandag til torsdag). Fastprisen er for hele hytta, uavhengig av hvor mange dere er. Alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster. Vi jobber med å få på plass den tekniske løsningen for bestilling av eksklusiv midtukeleie, denne vil være på plass på onsdag 13. januar.

Flere ledige hytter, men vær rask med å bestille!

Det begynner å bli gode skimuligheter i heiene våre, og vi har flere hytter ledige som ligger å venter på at du skal skape nye vinterminner der. På grunn av begrenset tilgang anbefaler vi deg å være rask hvis du vil sikre deg overnatting i perioden til og med 7. mars. Hytta bestiller du på ut.no, eller på våre nettsider

Planlegg vinterferien nå

Vinterferien i Rogaland er i uke 9, den 1.-5. mars. For at du skal kunne planlegge denne ferien allerede nå, så gjelder det eksklusive hytteutleie-tilbudet til og med vinterferien. Vi har mange flotte barnevennlige hytter som du kan ta med familien din til, for eksempel moderne Jonstølen i Suldal, Grautheller i Sirdal eller Bakken gard i Lysefjorden.

VINTERFERIE PÅ HYTTA: Ta med barna på en turisthytte i vinterferien og nyt luksusen det er å ha hytta helt for dere selv.
VINTERFERIE PÅ HYTTA: Ta med barna på en turisthytte i vinterferien og nyt luksusen det er å ha hytta helt for dere selv. Foto: Kevin Molstad, Jonas Olsvik

Tilbudet gjelder kun for medlemmer

For å kunne benytte deg av dette eksklusive tilbudet må du være medlem. Er du ikke medlem kan du enkelt melde deg inn her.

Trenger du hjelp med bestillingen, eller har andre spørsmål rundt hytteoppholdet eller føreforhold i fjellet, så kan du ta kontakt med Tursenteret vårt på telefon 51 84 02 00, eller på epost tursenter@stf.no

  Retningslinjer for hyttebestilling:

  • Alle må bestille overnatting på forhånd.
  • Dagsbesøk er ikke tillatt, men andre besøkende enn de som skal overnatte kan hente ut proviant fra lageret og bruke toalettet. Matlaging og opphold i hytta er ikke tillatt annet enn for de som har leid den.
  • Hyttene blir kun tilgjengelige for medlemmer. 
  • Hyttene blir til og med vinterferien tilgjengelige for eksklusiv utleie, det vil si at du får hytta helt for deg selv.
  • Hyttene får fastpris.
  • Gjestene må ta med rent sengetøy eller ren lakenpose og putevar.
  • Ta med alkoholbasert middel for hånddesinfeksjon. Våtservietter kan tas med, men ikke kast disse i utedo, eller i naturen, da disse ikke brytes ned.
  • Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på hytta, for å sikre godt renhold og hygiene mens dere bor på hytta.
  • Ta med deg eget søppel hjem.
  • Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og følg disse før du drar på tur. 
  De som allerede har bestilt en eller flere senger fra januar til 7. mars vil bli kontaktet av Stavanger Turistforening snarest angående sin booking.

  Her er et knippe av turisthyttene du kan leie helt for deg selv:

  Annonse

  Annonse

  Skrevet av Agnethe Larsen 6. januar 2021