Nå kan du leie turisthyttene eksklusivt!

TRYGG HYTTEFERIE: Alle medlemmer tilgang til å leie turisthyttene til STF helt for seg selv.
TRYGG HYTTEFERIE: Alle medlemmer tilgang til å leie turisthyttene til STF helt for seg selv. Foto: Pål Christensen

Vi gir nå et eksklusivt tilbud til medlemmene våre. Til og med 20. mai kan du bestille våre selv– og ubetjente hytter helt for deg selv.

Som medlem i Stavanger Turistforening er du hytteeier med tilgang til 44 hytter over hele distriktet. Nå kan du trygt planlegge en tur til dem til og med vinterferien, og nyte "luksusen" og tryggheten det er å ha hytta helt for deg selv. Eksklusiv hytteutleie er opprettet på bakgrunn av smitteverntiltak og for å hindre at flere grupper møtes på hyttene. 

Fastpris per døgn

Prisen for overnatting blir lik for alle våre selv– og ubetjente hytter; 1000 kroner per døgn i helgene og i vinterferien, og 500 kroner i midtuke (mandag til torsdag). Fastprisen er for hele hytta, uavhengig av hvor mange dere er. Alle må selvsagt følge de nasjonale og regionale retningslinjene for private sammenkomster.

Flere ledige hytter, men vær rask med å bestille!

Det begynner å bli gode skimuligheter i heiene våre, og vi har flere hytter ledige som ligger å venter på at du skal skape nye minner der. På grunn av begrenset tilgang anbefaler vi deg å være rask hvis du vil sikre deg overnatting i perioden til og med 20. mai. Hytta bestiller du på ut.no, eller på våre nettsider

Ta med barna på en turisthytte og nyt luksusen det er å ha hytta helt for dere selv.
Ta med barna på en turisthytte og nyt luksusen det er å ha hytta helt for dere selv. Foto: Kevin Molstad, Jonas Olsvik

Tilbudet gjelder kun for medlemmer

For å kunne benytte deg av dette eksklusive tilbudet må du være medlem. Er du ikke medlem kan du enkelt melde deg inn her.

Trenger du hjelp med bestillingen, eller har andre spørsmål rundt hytteoppholdet eller føreforhold i fjellet, så kan du ta kontakt med Tursenteret vårt på telefon 51 84 02 00, eller på epost tursenter@stf.no

  Retningslinjer for hyttebestilling:

  • Alle må bestille overnatting på forhånd.
  • Dagsbesøk er ikke tillatt, men andre besøkende enn de som skal overnatte kan hente ut proviant fra lageret og bruke toalettet. Matlaging og opphold i hytta er ikke tillatt annet enn for de som har leid den.
  • Gjestene må ta med rent sengetøy eller ren lakenpose og putevar.
  • Ta med alkoholbasert middel for hånddesinfeksjon. Våtservietter kan tas med, men ikke kast disse i utedo, eller i naturen, da disse ikke brytes ned.
  • Du som gjest er ansvarlig for å følge anvisningene på hytta, for å sikre godt renhold og hygiene mens dere bor på hytta.
  • Ta med deg eget søppel hjem.
  • Oppdater deg på de siste anbefalingene fra FHI og følg disse før du drar på tur. 
  De som allerede har bestilt en eller flere senger frem til 20. mai vil bli kontaktet av Stavanger Turistforening snarest angående sin booking.

  Her er et knippe av turisthyttene du kan leie helt for deg selv:

  Annonse

  Annonse

  Skrevet av Agnethe Larsen 6. januar 2021