Kortreist turglede-inspirasjon til deg!

Turglede 2021. Bilder av magasinet tatt på Fjøløy.
Turglede 2021. Bilder av magasinet tatt på Fjøløy. Foto: John Petter Nordbø

Et rykende ferskt turmagasin fra Stavanger Turistforening daler ned i mange postkasser i distriktet i disse dager. Magasinet er til inspirasjon og glede for alle som er glad i friluftsliv og temaet i år er kortreist ferielykke.

– I denne utgaven av Turglede ønsker vi å inspirere deg til den korte veien til friluftslykke, rett og slett fordi du fordi du får så utrolig mye ut av både tid og penger ved å leve friluftslivet i nærheten av der du bor, forteller Preben Falck, daglig leder i Stavanger Turistforening.  

Magasinet er fullspekket av både inspirerende reportasjer, turbilder og smakebiter av neste års mangfoldige turprogram.

Turglede har smakebiter av neste års turprogram, reportasjer og flere turtips i nærmiljøet.
Turglede har smakebiter av neste års turprogram, reportasjer og flere turtips i nærmiljøet. Foto: John Petter Nordbø

– Vi ønsker at Turglede skal inspirere mange til å få lyst til å ta i bruk Stavanger Turistforening sitt varierte tilbud og gleder oss til å se mange på tur sammen med oss neste år. Jeg håper at mange lener seg godt tilbake i godstolen nå i førjulstida, koser seg med magasinet og begynner planleggingen av neste års kortreiste ferieturer sammen med oss, forteller Agnethe Larsen, redaktør for Turglede. 

Har du ikke fått magasinet i postkassen, så kan du hente deg et eksemplar i Tursenteret vårt, eller lese det digitalt her.

Turglede 2021. Bildet er tatt på Fjøløy. Redaksjonen ved redaktør Agnethe Larsen og John Petter Nordbø på bildet.
Turglede 2021. Bildet er tatt på Fjøløy. Redaksjonen ved redaktør Agnethe Larsen og John Petter Nordbø på bildet. Foto: Johanne Fjelde

Annonse

Annonse

Skrevet av John Petter Nordbø 4. desember 2020