Finn julestemningen med nissegrøt på Gramstad

Opplev den magiske julestemningen på Gramstadtunet.
Opplev den magiske julestemningen på Gramstadtunet. Foto: Njål Vadla

Hver søndag i advent kan du og familien oppleve herlig førjulstemning på Gramstadtunet i Sandnes. Her kan dere kose dere med nissegrøt, juleverksted og gå en tur langs de flotte turløypene dere finner i Sandnesmarka. Alt trygt tilrettelagt med hensyn til smittevern.

Har du lyst å ta del i denne fine førjulsopplevelsen, så må du huske å melde deg på den søndagen og det tidspunktet som du ønsker å komme. Det blir nissegrøt både i låven og i huset på Gramstad og god avstand mellom bordene, slik at det skal være trygt å nyte nissegrøten sammen med dine nærmeste. 

Slik bestiller du bord til nissegrøten

Du bestiller bord på den datoen og det klokkeslettet som passer best og dere kan da disponere bordet i 45 minutter. De som bestiller sammen må kunne sitte samlet ved samme bord. Maks fire personer per bord. Ved bestilling av flere bord gir du beskjed i påmeldingen hvor mange som kan sitte samlet per bord. 

Du betaler enkelt ved påmelding og prisen for grøt med tilbehør, inkludert saft og pepperkaker er:

Voksen:  medlem kr 65/ ikke medlem kr 75
Barn 0-12 år:  medlem kr 40/ikke medlem kr 45

Hele oversikten over alle nissegrøt-arrangementene, og påmelding til de ulike tidspunktene/stedene på Gramstad, finner du via knappen under. 

Unn dere en søndag på Gramstad i adventstiden og la julestemningen strømme på.
Unn dere en søndag på Gramstad i adventstiden og la julestemningen strømme på. Foto: Agnethe og Knut Larsen

Juleaktivitetspakke for barna

For å skape en ekstra hyggelig ramme rundt nissegrøten kan dere kjøpe en aktivitetspakke til barna for kr. 50. Pakken inneholder naturbingo (til turen), utstyr til juleverksted og en søt overraskelse. Du forhåndsbestiller juleaktivitetspakken ved å betale via Vipps til: 509388 (Gramstad kafe - STF). Aktivitetspakken finner dere under TUR-Butikk-menyen. Husk å merke betalingen med navnet ditt. 

Barna får muligheten til å bestille en juleaktivitetspakke som skaper en ekstra hyggelig ramme rundt nissegrøten.
Barna får muligheten til å bestille en juleaktivitetspakke som skaper en ekstra hyggelig ramme rundt nissegrøten. Foto: Agnethe og Knut Larsen

Fantastiske turmuligheter

Kombiner gjerne førjulstemningen dere får innendørs med en flott tur i Sandnesmarka. Det finnes mange merkede ruter å velge mellom. Turen til Dalsnuten er nok den aller mest populære turen for barnefamilien, men Sandnes har mange andre turer også å by på. Her får du flere gode turtips som dere kan utforske i Sandnes. 

Hvordan komme seg dit?

Huset på Gramstad ligger ti minutter fra Sandnes sentrum og midt i Nord-Jærens største friluftsområde. Følg Daleveien på østsiden av Gandsfjorden. Kjør fordi Aspervika og Sandvika og ta av ved skilt merket Dalsnuten. Kjør bakken til topps og stopp ved stor parkeringsplass. Veien er fylkeskommunal og saltes og brøytes slik at det er lett å komme seg opp bakken. 

Velkommen til ekte førjulskos på Gramstad!

En tur i Sandnesmarka gjør godt for både liten og stor!
En tur i Sandnesmarka gjør godt for både liten og stor! Foto: Agnethe og Knut Larsen

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 23. november 2020