Generalsekretæren i DNT åpner ny kunstutstilling på Gramstad

Generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang, åpner en ny kunstutstilling på Gramstad, søndag 1. november.
Generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang, åpner en ny kunstutstilling på Gramstad, søndag 1. november. Foto: Marius Dalseg Sætre

Friluftslåven på Gramstad har blitt en viktig kulturscene for bildende kunstnere og musikere, og på søndag åpner generalsekretæren i DNT, Dag Terje Klarp Solvang, en helt ny kunstutstilling med Svein Tang Wa.

Det er ikke hverdagskost at generalsekretæren for turistforeningen åpner en kunstutstilling. Men Friluftslåven på Gramstad blomstrer av flotte kulturarrangement og utstillinger og dette markeres stort førstkommende søndag kl. 16.30! Da åpner en helt ny kunstutstilling med Svein Tang Wa sine flotte billedverk. Dette arrangementet blir en flott kombinasjon hvor natur møter kultur. 

Svein er en kjent kunstner i regionen vår. Gjennom billedkunsten lar han alle de kunstneriske uttrykkene ved seg selv komme til uttrykk. Her er en blanding av humor, musikk og intrikate detaljer – alt holdt sammen i et avstemt fargespill. I tillegg til sin billedkunst er han en kjent trubadur, komponist og tekstforfatter. Den 26. november inviterer han også til konsert, sammen med Gunnar Roalkvam. Det er fortsatt noen ledige billetter til konserten her.

Ønsker du å delta på åpningen av kunstutstillingen er det viktig at du melder deg på arrangementet.

Det blir høytidelig åpning av ny kunstustilling i Friluftslåven på Gramstad på søndag.
Det blir høytidelig åpning av ny kunstustilling i Friluftslåven på Gramstad på søndag. Foto: Marius Vervik.

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 29. oktober 2020