Bli med på en stemningsfull mørketur for hele familien!

Ta med deg barna ut på et lite eventyr i mørket på Gramstad!
Ta med deg barna ut på et lite eventyr i mørket på Gramstad! Foto: Jarle Aasland

Stavanger Turistforening inviterer til tre magiske høstkvelder på Gramstad, 5.-7. november, hvor dere får muligheten til å være med på en stemningsfull mørketur for hele familien. Det er begrenset med plasser så her er det første mann til bestillingsknappen. 

Bli med på en flott høstkveld på Gramstad hvor alt ligger til rette for en stemningsfull opplevelse for hele familien. Ta med dere hodelykter, lommelykter og refleksvester og utforsk naturen sammen med oss i mørket.

Eventyrsti i mørket 

Det vil bli merket en refleksløype langs en eventyrsti som vil bli en magisk tur for både store og små. Her vil det bli ulike spennende bidrag underveis fra blant annet dramaelever ved Vågen Videregående Skole, Sjonglørgruppa Flax, Teaterverkstedet Ganddal og teatergruppa Asbjørnsen og co fra Stavanger Katedralskole, avdeling Bjergsted. Gled dere til kjekke innslag inspirert av norske folkeeventyr. Etter turen vil dere få gode muligheter til å hygge dere ved Friluftslåven på Gramstad, hvor vi tenner bål og deler ut varm suppe, saft og kaffe. 

Tre arrangementer med begrenset kapasitet

Vi har satt opp tre arrangement, et torsdag 5. november, et fredag 6. november og et lørdag 7. november. Hvert arrangement kan ha maks 200 deltakere, så meld deg på nå om du vil sikre deg plasser til en av kveldene. Det er obligatorisk påmelding for å delta.

Deltakerprisen er 80 kroner for en voksen og 60 kroner for et barn. Prisen inkluderer suppe i kopp, rundstykke og saft/kaffe. Alle barn må delta sammen med en voksen og dere kan parkere ved inngangen til Kubbetjørn og oppe ved låven på Gramstad.

Velkommen til en stemningsfull høstkveld på Gramstad i Sandnes!

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 16. oktober 2020