Vi søker hyttevakter til høstferien!

La barna være med på en høstferie utenom det vanlige!
La barna være med på en høstferie utenom det vanlige! Foto: Ronny Rustøen

Oppdatert 21.09: Vi har fått tak i de hyttevaktene vi trenger til høstferien. Takk for din interesse. Du kan fortsatt melde din interesse for helger i høst her

Har du ikke lagt planer for høstferien? Ikke fortvil, vi har flere ledige hytteperler som søker ekstra omtanke og tilsyn i høstferien.

Har du lyst på en høstferie fylt med naturopplevelser, nye bekjentskaper og et meningsfylt arbeid for Stavanger Turistforening? Vi trenger hyttevakter til våre fantastiske hytteperler! Det er ledige hyttevakter i helgene, i begge ender av høstferien. Hvis du ønsker å forlenge oppholdet, slik at du får en langhelg, står du fritt til å gjøre dette.

Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden.

Som ros for innsatsen får du bo gratis på eget hyttevaktsrom og spise for 150 kroner dager fra hytter hvor det er proviantlager. Det blir også rikelig med tid til å nyte høstfjellet!

Husk at det er første mann til mølla prinsippet, så være kjapt ute om du ønsker å sikre deg en hyttevaktsperiode: 

Følgende hytter trenger hyttevakter i høstferien:

Kvitlen turisthytte

Den utradisjonelle og framtidsrettede selvbetjeningshytta Kvitlen, er av helseminister Bent Høie omtalt som Norges vakreste. Her er det ledige hyttevaktsperioder både første og andre del av høstferien. Denne hytta må bare oppleves!

Fantastiske Kvitlen i forførende morgenlys.
Fantastiske Kvitlen i forførende morgenlys. Foto: Kevin Molstad, Jonas Olsvik

Viglesdalen turisthytte

Viglesdalen, en splitter ny hovedhytte mellom mektige og ville fjellsider i Hjelmeland, trenger hyttevakt begge helgene i høstferien. Turen inn er mektig og flott og tar ca. 3-4 timer, avhengig av tempo og antall pauser. 

Vakre Viglesdalen er et flott sted å tilbringe høstferien.
Vakre Viglesdalen er et flott sted å tilbringe høstferien. Foto: John Petter Nordbø

Flørli turiststasjon

Flørli Turiststasjon - den sjarmerende turisthytta opp fra Flørlitrappene er spesielt tilrettelagt for barnefamilier med både eget lekerom og innlagt strøm og vann. Det er en kort tur opp fra kaien, og her kan du virkelig nyte høstferien i den idylliske lille bygda. Vi trenger hyttevakt til siste delen av høstferien.

Flørli turiststasjon ligger idyllisk til i den vesle bygda Flørli i Lysefjorden.
Flørli turiststasjon ligger idyllisk til i den vesle bygda Flørli i Lysefjorden. Foto: Kevin Molstad, Jonas Olsvik

Blåfjellenden turisthytte

Nyt panoramautsikten fra hytta med nyhøstede blåbær fra det vakre landskapet rundt hytta. Nærhet til byen og ganske kort gangavstand fra bilvei, gjør hytta til et populært turmål. Blåfjellenden ligger i Frafjordheiane sitt landskapsvernområde, og du går hit på rundt tre timer fra Hunnedalen. Vi har ledig hyttevaktsperiode her i slutten av høstferien.

Blåfjellenden er omgitt av et vakkert landskap.
Blåfjellenden er omgitt av et vakkert landskap. Foto: Elisabeth Søråsen

Sandvatn turisthytte

Hyttene ligger i karrig og åpent høyfjellsterreng, ved utløpet av Sandvatnet i Frafjordheiene. På Sandvatn finner du to lett tilgjengelige hytter, bare tre timer å gå fra bilvei. Den ene hytta er nesten ny, og ble bygget i 2017. Sandvatn trenger hyttevakt siste del av høstferien.

Sandvatn ligger vakkert til i Frafjordheiene.
Sandvatn ligger vakkert til i Frafjordheiene. Foto: Harald Pettersen

Grautheller turisthytte

Grautheller turisthytte er en barnevennlig hytte i Sirdal, men flotte fiskevann og turområder i umiddelbar nærhet. Her er det lett å nyte høstferien og gjøre en ekstra innsats som hyttevakt. Ta gjerne med barn/barnebarn hit, da dette er en ideeel hytte for barnefamilien. Vi trenger hyttevakt på Grautheller siste helgen i høstferien, 9.-11. oktober. 

Grautheller er en av våre hytter som egner seg spesielt bra for barnefamilier.
Grautheller er en av våre hytter som egner seg spesielt bra for barnefamilier. Foto: Kevin Molstad, Jonas Olsvik

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 18. september 2020