Takk til alle våre hyttevakter og frivillige!

Takk til alle våre hyttevakter som har gjort en uvurdelig innsats  på hyttene i sommer!
Takk til alle våre hyttevakter som har gjort en uvurdelig innsats på hyttene i sommer! Foto: Ida Strandenæs Andersen

Takket være nærmere 200 hyttevakter i alle aldre, fra hele fylket, ferske og mer erfarne – har vi kunnet gi mange tusen mennesker en fantastisk sommeropplevelse på turisthyttene. Hyttevaktenes frivillige innsats er gull verdt og har tilsammen utgjort nesten ni årsverk i antall dugnadstimer! 

De har vasket, de har holdt orden på romfordeling, de har gjort vedlikeholdsoppgaver og sørget for at alle besøkende skal føle seg mest mulig trygge på hyttene i den tiden som vi alle befinner oss i nå. Noen har vært hyttevakter for aller første gang, og for andre begynner det nærmest å bli en tradisjon å være hyttevakt på en av Stavanger Turistforening sine turisthytter. I perioden 21. juni til 30. august så har vi hatt hele 609 dager med hyttevakt. Uten denne uvurderlige innsatsen, så kunne vi ikke hatt så mange av våre 44 hytter åpne for besøkende i sommer.

Hyttevaktene har trådt til med ulike oppgaver og nøysomt renhold har vært en av de viktigste oppgavene i sommer.
Hyttevaktene har trådt til med ulike oppgaver og nøysomt renhold har vært en av de viktigste oppgavene i sommer. Foto: Mari Stephansen

Hyttevakten løfter opplevelsen til gjestene

Mange av gjestene som har vært på en av STF sine hytter i sommer har fått muligheten til å svare på en spørreunderøkelse, og gi sin tilbakemelding på hvordan de opplevde besøket. Nærmere 300 besøkende responderte på undersøkelsen og det store fleretallet er enten fornøyd eller svært fornøyd med både renhold og orden på hytta, hygienen og muligheten til å holde avstand til andre gjester på hytta. Av de 153 besøkende som hadde hyttevakt til stede under oppholdet svarte over 94 % av disse at hyttevakten påvirket deres hytteopplevelse til noe postitivt eller svært positivt. Dette er et sterkt signal fra de besøkende om at de frivillige hyttevaktene er med og løfter foreningens hyttetilbud!

Takk for innsatsen til alle frivillige i foreningen, og velkommen skal dere være til nye hyttevaktoppdrag!

Tilbakeblikk fra oppholdet til noen av sommerens hyttevakter:

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 20. august 2020