Nå er varmen her, opplev sommerdagene på turisthyttene!

Sommerferieidyll på Jonstølen turisthytte.
Sommerferieidyll på Jonstølen turisthytte. Foto: Knut Larsen

Sommervarmen er endelig kommet, og du har alle muligheter til få noen fantastiske sommerdager på tampen av fellesferien på en av turisthyttene! Vi har ledige senger enten du vil høyt til fjells, eller tilbringe noen avslappende dager langs fjorden. 

Endelig ser det ut til at sommervarmen besøker Rogaland for en stund, og vi gleder oss over å ha ledig kapasitet til å ta imot flere gjester til hytteperlene våre. Vi har ledig kapasitet på flere av hyttene i helgene, men har du muligheten til å dra på tur i ukedagene, er det uendelig av muligheter til å sikre deg et drømmeopphold på tampen av sommeren. 

Hytteperler i Suldal med ledig kapasitet:

I Suldal finner du flere fantastiske hytter som har ledig kapastitet fremover. Idylliske Bleskestadmoen har for eksempel mange ledige datoer både i helger og ukedager fremover. Jonstølen er en annen hytte som er ideell for barnefamilier og som også har ledig kapasitet, spesielt i ukedagene i august. Den ligger i kort avstand fra vei, og er derfor ideell å gå til for små barneføtter. Ellers er Sandsa turisthytte et annet godt tips til en hytteperle i vakre Suldal. Her kan man låne båt, bade i kulpen og nyte siste rest av sommerdagene. 

Hytteperler i Lysefjorden med ledig kapasitet

Nyrenoverte Bakken gard med egen pizzaovn og utsiktspunkt som kan ta pusten fra deg, er en perle som du bare må oppleve før sommeren er over. Har du muligheten til å dra dit i ukedagene, er det mange dager og senger å velge mellom. Lenger inne i Lysebotn finner du også Lysefjorden turisthytte som er betjent og nyoppusset. Her er det også god kapasitet til flere gjester i august. Flørli er et annet nydelig stoppested i Lysefjorden. Her finner du to turisthytter hvor du kan nyte herlige sommerdager. Flørlistølen ligger øverst og er en utleiehytte som kan booke helt for deg selv. Flørli turiststasjon ligger nede i bygden og kan skilte med både eget lekerom, innlagt strøm, en herlig uteplass og kort gåavstand til både Flørlitrappene og kafeen i Flørli. 

Hytteperler i Sirdal med ledig kapasitet:

Ønsker du å oppleve Sirdal er det mange ledige senger i helger og ukedager både på Grautheller og Taumevatn. Her kan du boltre deg i storslått natur, låne deg en robåt, fiske, bade og kanskje er du heldig å finne modne blåbær som du kan ha til nystekte pannekaker fra proviantlageret?

Hytteperler langs fjord og kyst med ledig kapasitet:

Ønsker du å nyte sommerdagene langs fjorden kan hytta ved Nodhagen på Bersagel være et strålende alternativ. Her har du egen strandsone, griller og plass til flere familier. Nodhagen er ledig i ukedagene fremover, og er perfekt for deg som søker etter en idyllisk skjærgårdsperle. Den lille utleiehytta på Fjøløy er et annet godt tips til en hytte i kort avstand til byen og med en spektakulær utsikt og nydelige solforhold. 

Til sammen har vi 44 hytter å velge mellom, så det er bare å utnytte finværet og bestille et opphold på den hytta som du ønsker å nyte herlige sensommerdager på. Se alle våre hytter her.

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 4. august 2020