Gratis tureventyr til alle barn i sommer!

I sommer har vi gleden av å tilby en gavepakke til alle barnefamilier! Fem dager i uken, fra uke 28 til 32, kan barnefamilier oppleve en fullspekket aktivitetsdag på Gramstad i Sandnes, fylt med læring, friluftsglede og sommerminner for livet. Og det helt gratis!

Takket være fantastiske støttespillere i Gjensidigestiftelsen, så kan vi i år gi barn i hele regionen gode ferieminner, som garantert vil huskes lenge!

- Barna har virkelig merket koronakrisen. Både gjennom endringer i skolehverdagen og ved at store deler av fritidstilbudet er borte. Mange familier har måttet avlyse ferieplanene, og vi er derfor svært glade for at vi nå kan tilby et lokalt og godt organisert aktivitetstilbud i sommer, helt kostnadsfritt, for så mange barnefamilier i regionen vår, forteller Jane Byberg, leder for aktivitet og folkehelse i Stavanger Turistforening.

Fullspekket aktivitetspakke

De som melder seg på tureventyret på Gramstad kan glede seg til dager fylt med kjekke aktiviteter som er inspirert av den kommende kinofilmen, Tottori:

 • Eventyrlig natursti med gøyale oppgaveposter. Premie til alle barn!
 • Tur til Dalsnuten for de sprekeste barna med belønning til de som klarer å nå toppen.
 • Kanopadling på Gramstadtjern.
 • Minisanketorg ved den gamle eplehagen med spennende smaksprøver.
 • Lær å tenn ditt eget bål uten fyrstikker.
 • Finn din neste favorittsoveplass - utforsk telt, lavvo, tarp og gapahauk.
 • Hengekøyeskog med lek langs bekken.
 • Prøv å løfte pappa, mamma eller en besteforeldre ved hjelp av trinser og taljer.
 • Tips til hvordan du kan dra på sporløs ferdsel når du er på tur.
 • Lær deg triksene for hvordan du kan holde deg varm og tørr på tureventyr.
 • Sommerkafe med gode muligheter til å få tak i is og nydelig sommermat!
 • Gratis kaffe til de voksne, og forfrsikende saft til barna som har med egen kopp. STF er et miljøfyrtårn og ønsker minst mulig bruk av engangsservise.

Egen Tottori-uke med førpremiere av høstens store familiefilm!

I uke 31 inviterer vi til en eksklusiv Tottori-uke, der de som er første mann til mølla, får oppleve både førpremiere på høstens store lokale familiefilm, Tottori, samt en aktivitetsdag på Gramstad med underholdende Tottori-aktiviteter. Vi gir bort 300 billetter til en symbolsk sum på 5 kroner billetten til glade turbarn! På grunn av at kinoen må holde kontroll på antall deltakere må vi legge inn en symbolsk sum på 5 kroner for å registrere barnet. I tillegg tilbyr Odeon kino en rabattert pris på billetten til foreldre på kun kr. 75.

Vi setter opp to førpremierer på kinoen i Stavanger, mandag 20. juli, og to førpremierer på kinoen i Sandnes, tirsdag 21. juli. Her er det første mann til mølla som gjelder, så skynd deg å sikre deg en eventyrlig opplevelse for hele familien i sommer. Husk å velge riktig by i nedtrekksmenyen, når du bestiller kinobilletter.

Førpremierebilletter sikrer du deg her, mens påmelding til tureventyret på Gramstad skjer her

Obligatorisk påmelding og begrenset med plasser

Det er store naturområder på Gramstad, og det er derfor plass til å ta imot flere familier per dag. Aktivitene vil foregå onsdag til søndag fra uke 28 til 32. Men det er svært viktig at de familiene som har lyst å være med, melder seg på den aktivitetsdagen som passer for dem. 

- Vi gleder oss til å ta imot mange barnefamilier, og gi dem sommerminner, ny læring og masse turglede, avslutter Byberg.

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 25. juni 2020