Halv pris på leie av Friluftslåven på Gramstad!

Hurra for et kjempetilbud på leie av Friluftslåven på Gramstad.
Hurra for et kjempetilbud på leie av Friluftslåven på Gramstad. Foto: Marius Vervik

Nå har du muligheten til å sikre deg et unikt selskapslokale for halv pris ut juni. Inviter til et etterlengtet treff med kollegaer, venner eller familie. Kanskje sommeravslutningen med jobben kan legges her? Nyt de flotte turområdene og kos dere med god mat i trygge og hyggelige omgivelser ved foten av Dalsnuten.

Savner du å treffe kollegaer, gode venner og familiemedlemmer? Trenger du et større lokale hvor dere kan samles, trygt og i godt lag? Ved foten av Dalsnuten finner du Friluftslåven på Gramstad. Her har du alle muligheter til å lage i stand et treff som garantert vil oppleves helt unikt for de inviterte gjestene.

Det koselige tunet på Gramstad har god boltreplass med bålpanner og griller inkludert i utleieprisen. Du kan også låne leker og lage kjekke uteaktiviteter. Områdene rundt Gramstad er også perfekte for en felles tur på en eller flere av de flotte nutene. 

På grunn av smittevernhensyn kan man være maks 20 personer i låven og det er derfor god plass til å ha tilstrekkelig avstand i lokalet.

Alt dette er inkludert i den rimelige leieprisen:

  • Hyggelig lokale med god plass til 20 personer
  • Griller,bålpanner og ved til å lage bål
  • Utstyr for å lage lapper, vafler, middag eller noe annet godt
  • Leker til aktiviteter
  • Mulighet for leie av kano hos frilager.no
  • Fantastiske turmuligheter
  • Mulighet for overnatting i Gramstadhuset, som ligger vegg i vegg med låven. Her får du også halv pris på leien ut juni, om du kombinerer det med leie av låven.

Rabatt for frivillige lag, barnehager, skoleklasser og medlemmer

Frivillige lag og organisasjoner, barnehager, skoleklasser og DNT-medlemmer får i tillegg til halv pris, ekstra rabatt på utleieprisen. Så her er det absolutt muligheter til å sikre seg et rimelig lokale for sommeravslutningen. 

SE ALT GRAMSTAD HAR Å TILBY DEG:

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 20. mai 2020