Feire 17. mai på tur med oss!

17. mai-toget på Haukeliseter blir man glad av! Nå kan du også feire 17. mai på fjellet.
17. mai-toget på Haukeliseter blir man glad av! Nå kan du også feire 17. mai på fjellet. Foto: Håkon Aarthun

17. mai-feiringen i byen blir begrenset i år, men på fjellet er det frisk luft og plass nok til å la nasjonalfølelsen blomstre med behørig avstand. Vi setter i år opp flere kjekke fellesturer som garantert vil ta feiringen til nye høyder!

17. mai på Haukeliseter

Haukeliseter har åpent, og med samme gjestrihet, gode mat og naturopplevelser som alltid. Det er ingen mangel på hvitevarer, så alt lover godt for en 17. mai feiring du ikke vil glemme. Toget legges der snø og værforhold tilsier, men tog blir det! Rom må bestilles på forhånd. Følg med på www.haukeliseter.no for bestilling og oppdatert informasjon.

Vårskitur med 17. mai-feiring på Storevatn

Selv om Heiberg neppe hadde pandemier i tankene da han bygde hyttene, så er hyttetunet på Storevatn det perfekte sted som base under de rådende forhold. Her har vi flere hytter å fordele oss på med fritt utsyn 1000 moh., og det beste utgangspunkt for flotte turer i Rjuven-massivet. Kan du tenke deg en flottere 17.mai-feiring enn å gå på ski i vårsnø i et av landets flotteste fjellområder? Vi spenner på oss skiene og nyter de siste restene av vinteren i Sirdalsheiene. Daglig leder i Stavanger Turistforening, Preben Falck, leder an turen til en spektakulær 17. mai-opplevelse for alle som er med!

Vårskitur med 17. mai-feiring og topptur fra Langavatn

Topptur i tog opp til Stutaheia - for en unik 17. mai-feiring det kommer til å bli! Vi spenner på oss skiene og nyter de siste restene av vinteren i de mest snørike områdene i Frafjordheiene. Sammen skal vi gå Norges flotteste 17.mai-tog fra den koselige hytta Langavatn. 

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 30. april 2020