Vårens vakreste eventyr åpner på Haukeliseter!

Vårski-eventyret kan starte, fra 1. mai åpner Haukeliseter Fjellstue dørene for besøkende.
Vårski-eventyret kan starte, fra 1. mai åpner Haukeliseter Fjellstue dørene for besøkende. Foto: Håkon Aarthun

Fra og med 1. mai er Haukeliseter fjellstue endelig åpen for besøkende igjen. De heldige som bestiller plass på Haukeliseter kan nyte fantastiske snømengder og flotte forhold for vårskiturer langt utover mot sommeren!

- Vi gleder oss veldig til å kunne ta imot gjester her i fjellheimen igjen! Forholdene her kunne ikke vært flottere, og det vil være skiføre til langt ut i juni, forteller Håkon Aarthun, bestyrer på Haukeliseter fjellstue. 

Eventyret kan endelig starte! Aldri er fjellet flottere enn etter påske med herlige snøforhold, varmende sol og lange, lyse dager. Ved Haukeliseter fjellstue finner du alt du lengter etter nå. Med base på Haukeliseter fjellstue byr vi på flotte toppurer, skilek i bakkene og deilig fjellmat. 

Det er trygt å besøke Haukeliseter fjellstue

- Vi starter opp igjen forsiktig, i tråd med retningslinjene for smittevern. Ute på tur er avstand heldigvis enkelt, da man her oppe fortsatt har ski på beina som tilsier at avstanden blir tilstrekkelig. Men ellers blir det en del viktige endringer, utdyper Aarthun;

  • Vi begynner med å åpne fjellrommene våre, slik at alle gjester har egne bad med dusj og toalett. Dette betyr at overnattingskapasiteten vår vil være sterkt redusert.
  • Du må forhåndsbooke rom via mailadressen vår, info@haukeliseter.no.
  • Kun personer i samme husstand kan bo på rom sammen. 
  • I fellesarealer må vi alle følge råd og regler fra Folkehelseinstituttet, med to meters avstand mellom folk. Dette gjelder også ved matservering.
  • Kun personer fra samme husstand kan sitte tett, og mellom alle andre skal det være avstand. 
  • Utendørs skal man ikke være grupper på flere enn fem personer.

Flotte forhold for vårskiturer flere steder

Etter hvert som hyttene til Stavanger Turistforening er klargjort og åpner igjen, så vil du kunne bestille eksklusive opphold på disse og nyte fantastiske vårskiturer flere steder. Det er blant annet flotte forhold rundt Sandvatn og Langavatn i Frafjordheiene, med masse snø og fine forhold for skiturer. Børsteinen, Taumevatn, Heiberghytta Grautheller, Grautheller og Heibergtunet Storevatn har også flotte vårskiforhold. Med de store snømengdene i fjellet er det nå skimoroa virkelig kan starte med statistisk sett masse sol og herlig skiføre til langt ut i mai. Her kan du følge med hvilke hytter som har åpnet. Husk at det er svært viktig at du bestiller hytta på forhånd, hvis du planlegger en tur dit. Les mer om hytteåpningen her

Ønsker du å bestille et vårskieventyr på Haukeliseter fjellstue, så kontakter du fjellstuen direkte på: info@haukeliseter.no.

Se hvor fantastiske forhold det er på Haukeli denne uken:

Annonse

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 28. april 2020