Løper seks fjellmaraton på fem dager

Sjumilsstøvler monner ikke når hele Ryfylkestien er turmålet: I dette øyeblikk løper Per, Anne og Andreas den 250 km lange Ryfylkestien i ett jafs - og du kan følge dem live på PC-skjermen!

LANGT FRAM: Per Henriksen, Anne Espedal og Andreas Narum før start på den 250 km lange løpeturen fra Haukeliseter til Byrkjedalstunet.
LANGT FRAM: Per Henriksen, Anne Espedal og Andreas Narum før start på den 250 km lange løpeturen fra Haukeliseter til Byrkjedalstunet. Foto: Fredrik Haaverstad

Tidligere i år lanserte Stavanger Turistforening konseptet Ryfylkestien, en 250 kilometer lang T-merket sti som binder sammen 19 av Stavanger Turistforenings hytter – fra Haukeliseter i nord til Kvitlen (evt Byrkjedalstunet) i sør: www.ryfylkestien.no

19 hytter i ett jafs

Tre i overkant spreke fjellfanter løper akkurat nå hele Ryfylkestien i ett jafs på fem dager. Mat spiser de på selvbetjente turisthytter underveis, og sove gjør de på de samme hyttene når de blir trøtte. Vi snakker altså over et maraton om dagen i fem dager på rad i steinrøysa med til dels store høydeforskjeller. 

Fortløpende oppdateringer av hvordan det går med de tre stiløperne finner du ved å

klikke HER.

Følg løperne live på kartet minutt for minutt ved å klikke kartet nedenfor:

Nysgjerrig på Ryfylkestien? Finn all info om hyttene, rutene og masse forslag til helgeturer langs stien ved å

klikke HER
RYFYLKESTIEN: Den 250 kilometer lange T-merkede stien fra Haukeliseter til Kvitlen er tegnet inn som blå strek på kartet.
RYFYLKESTIEN: Den 250 kilometer lange T-merkede stien fra Haukeliseter til Kvitlen er tegnet inn som blå strek på kartet.

Annonse

Skrevet av Sigurd Rønningen 19. august 2015