Bate + STF = SANT!

FRILUFTSPARTNERE: Bate Boligbyggelag knytter et enda sterkere vennskapsbånd til Stavanger Turistforening og inngår nå en ny samarbeidsavtale hvor de blir Friluftspartner til foreningen.
FRILUFTSPARTNERE: Bate Boligbyggelag knytter et enda sterkere vennskapsbånd til Stavanger Turistforening og inngår nå en ny samarbeidsavtale hvor de blir Friluftspartner til foreningen. Foto: Marius Dalseg Sætre

Det gode vennskapet til friluftspartneren vår, Bate boligbyggelag, skal blomstre de tre neste årene! Med en nysignert treårig samarbeidsavtale vil enda flere i regionen vår, få et godt og aktivt friluftstilbud. 

- Vi er utrolige glade for å ha fått Bate med på laget i tre nye år med en utvidet samarbeidsavtale. Med Bate som Friluftspartner kan vi formidle de naturopplevelsene, som ligger rett utenfor stuevinduet vårt, til Bate sine beboere. Vi ser frem til et blomstrende samarbeid og alt det spennende vi skal gjøre sammen gjennom blant annet inspirasjon til kortreist ferielykke og familieaktiviteter. Vi håper samarbeidet vil gi Bate-medlemmer flere gode turopplevelser, forteller Helene Seglem, Markeds- og kommunikasjonssjef i Stavanger Turistforening. 

Bate gleder seg også over å få være Stavanger Turistforening sin friluftspartner.

- Samarbeidet med Stavanger Turistforening passer utrolig bra med det Bate står for og verdiene våre. Vi ser frem til å støtte opp om det viktige arbeidet som Stavanger Turistforening gjør for regionens befolkning .- som også er våre medlemmer og beboere - særlig rundt folkehelse og bærekraft, sier Karianne Nedrebø, Kommunikasjonssjef i Bate.

Gode medlemsfordeler på turutstyr og opplevelser

Friluftspartneravtalen legger til rette for flere gode fordeler til Bates medlemmer med blant annet 10 % bonus i Tursenteret, egne medlemskvelder i Tursenteret, aktivitetsdager for familier, mulighet for turlederutdanning for medlemmer i boligbyggerlagene og medlemspris på Skiskolen. Les mer om fordelene her

Bate boligbyggelag har bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer helt siden 1946. I dag er hver femte bolig i Stavanger-regionen bygget av Bate. Bate har i dag mer enn 54 000 medlemmer. Disse har forkjøpsrett på omtrent 13 000 boliger i Stavanger-regionen og på tilsammen rundt 90 000 boliger i hele landet gjennom Storby-samarbeidet. Bate bistår over 800 boligselskap med både økonomisk, teknisk og juridisk forvaltning og forvalter over 25 000 boliger.

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 5. mars 2020