Lenge leve frivilligheten - STF satte ny dugnadsrekord!

Dugnadsinnsatsen i Stavanger Turistforeningen gløder og når nå imponerende rekorder!
Dugnadsinnsatsen i Stavanger Turistforeningen gløder og når nå imponerende rekorder! Foto: John Petter Nordbø

Dugnadstallene i Stavanger Turistforening når nye rekorder. I 2019 utgjorde den samlede dugnadsinnsatsen i foreningen nesten 65 årsverk , et engasjement som viser at dugnadsånden lever i beste velgående!

Dugnadstallene fra 2019 på 64,63 årsverk er over 9 årsverk mer enn i 2018, et svært imponerende resultat;

- Det er ikke til å tro! Det er utrolig kjekt når vi på slutten av året setter oss ned å teller opp alle den fantastiske aktiviteten som foregår. Det er sikkert mye vi ikke klarer å fange opp i statistikken, likevel viser jo dette mer enn noe annet at det blomstrer og gror mange steder i turistforeningen. Alt dette skaper fantastisk mye turglede for hele regionen, samtidig tror jeg at samtlige av de frivillige selv har stor glede av å gjøre en meningsfull innsats som betyr noe for andre. Tusen takk skal dere alle ha, sier Preben Falck, daglig leder i Stavanger Turistforening

Uten den massive dugnadsjobben ville aldri Turistforeningen vært i stand til å opprettholde et like godt tilbud. Med innsatsen fra alle våre frivillige kan STF drive 44 hytter, merke 2500 km med stier og arrangerer over 1000 aktiviteter i året. 

I desember i fjor ble den fabelaktige dugnadsinnsatsen markert med en stor markering på Tou Scene. Til markeringen kom frivillige som leder turer, steiker vafler, maler hytter, merker stier, organiserer aktiviteter, snekrer og reparerer på hyttene, tømmer utedoer, tar bilder og gjør en haug med andre viktige og givende oppgaver.

Ønsker du å bidra med din frivillighet inn i STF, så er det mange kjekke oppgaver å velge mellom. Her får du hele oversikten over planlagte oppgaver og dugnader, som både nye og rutinerte frivillige er hjertelig velkommen til å bidra på.

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 25. februar 2020