Ekte førjulsstemning med nissegrøt på låven

Ta med deg barna til Gramstad en søndag i advent og opplev førjulskos med flere kjekke aktiviteter!
Ta med deg barna til Gramstad en søndag i advent og opplev førjulskos med flere kjekke aktiviteter! Foto: Njål Vadla

Hva er vel koseligere enn nissegrøt på låven og koselige førjulsaktiviteter med barna? Ta med deg familien til Gramstad en søndag i advent og kjenn på førjulsmagien!

Hver søndag i adventstiden så inviterer vi til Nissegrøt på låven mellom kl. 12 og 15. Ta med deg barna til nydelige omgivelser på Gramstad og nyt nissegrøt, saft/kaffe, pepperkaker og gløgg. I år blir det også egne kjekke aktiviteter for barn to av søndagene; 

Kreative førjulsaktiviteter 8. desember

Den 8. desember blir det pepperkakepynting og mulighet for stor kreativ utfoldelse når det skal lages julelenker. Aktivitene foregår i Gramstadhuset mellom 12 og 15.

Eventyrstund bittelille juleaften, 22 desember

Bittelille juleaften, den 22. desember, inviterer Nina Næsheim til en avslappende og hyggelig eventyrstund. En perfekt måte å ønske julehøytiden velkommen på. Eventyrstunden foregår i Gramstadhuset mellom 13 og 15.

I tillegg vil det settes opp et stjernetelt utenfor låven, som det kan være spennende for barna å utfolde seg i. Naturen rundt Gramstad er også perfekte for en fin søndagstur. Dalsnuten kan for eksempel være et kjekt turmål for barna i passelig gåavstand fra Gramstad. 

 Vi gleder oss til noen stemningsfulle søndager og håper å se deg!

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 25. november 2019