Nå kan du leie utstyr på Frilager og hente på Tursenteret!

GLEDER SEG: Leder Kaja Raa Storaker på Tursenteret håper mange benytter tilbudet om å leie utstyr på Frilager og plukke det opp i butikken midt i Stavanger.
GLEDER SEG: Leder Kaja Raa Storaker på Tursenteret håper mange benytter tilbudet om å leie utstyr på Frilager og plukke det opp i butikken midt i Stavanger. Foto: John Petter Nordbø

Her kommer en kjempenyhet for alle friluftsinteresserte i Stavanger. Nå kan du endelig leie utstyr via Frilager.no og hente og levere på Tursenteret! 

Selv ihuga friluftsfolk trenger ikke å eie alt utstyret selv. Trenger du virkelig en egen pulk til de to turene du har hvert år? Og er det ikke like greit å leie et superbra telt, og slippe alt styret med tørking etterpå? 

Frilager.no fikser den biffen. Der finner du alt tenkelig friluftsutstyr av høy kvalitet: telt, ski, hengekøyer, ryggsekk, fjellsko, pulk, kokeapparat og masse andre ting. Alt dette kan du leie enkelt og billig via Frilager.no. Når du bestiller kan velger du hvor du vil hente utstyret. Fra før er det pickup-points på Bryne, Finnøy, Klepp, Randaberg, Rennesøy og ved hovedlageret på Krossberg. Nytt fra denne uka er altså Tursenteret i Olav Vs gate 18 i Stavanger.

– Det som er utrolig bra nå er at du for eksempel kan leie hengekøye og sovepose fra Frilager, og sette deg på bussen til fine steder som Dale eller Sørmarka. Eller hva med å leie pulk og ski, før du setter deg på bussen til Haukeliseter? Dette gjør det så mye enklere å velge miljøvennlig kollektivtransport når du skal ut på tur, sier leder Kaja Raa Storaker på Tursenteret. 

Hun legger til at denne muligheten vil gjøre det enklere for mange å dra på turer i hverdagen, siden terskelen for å komme seg ut blir lavere. 

 – Her på Tursenteret kan du også få med deg noen tips på veien, kikke på kart eller få fylt opp termosen før du stikker på tur, sier Storaker. 

Varene må hentes i Tursenterets åpningstider. Booking og betaling skjer på vanlig måte via Frilager.no.

Frilager er et samarbeid mellom Stavanger Turistforening, Vesterlen krets, Jæren friluftsråd og Ryfylke Friluftsråd. Prisene på Frilager er differensierte, det vil si at private og bedrifter må betale mer enn skoler, foreninger og lag. Slik sikrer vi at alle kan få muligheten til å oppleve friluftslivets gleder.

Annonse

Skrevet av John Petter Nordbø 29. oktober 2019