Bli med på Lysefjorden Vandrefestival

Sett av 13. til 15. september og bli med på Lysefjorden Vandrefestival! Vandrefestivalen arrangeres for tredje år på rad og byr på et tettpakket program! Her får du en unik mulighet til å oppleve fantastisk natur, nye stier og mennesker. Du velger turene og aktivitetene etter eget ønske. 

I år har festivalen base i den veiløse kraftbygda Flørli midt i Lysefjorden. Når du kjøper et festivalpass til 550 kr er mat og alle aktivitetene inkludert. Blir du med på en av Stavanger Turistforening sine lengre fellesturer er alt ferdig planlagt for deg, og da er prisen inkludert festivalpass, transport og overnatting. Turistferja tilbyr alle vandrere billett til 300 kr for hele helga. Da kan du hoppe av og på og farte rundt i Lysefjorden som du vil hele helga. Billetten kjøpes direkte ombord.

Fellesturer med Stavanger Turistforening

Bli med på tur med Stavanger turistforening hvor alt er inkludert! Vi har følgende turer å velge mellom:

Fellestur med STF fra Preikestolen Fjellstue, via Songesand til Flørli

Tid: Lørdag 14. til søndag 15. september

Bli med på tur med Stavanger turistforening hvor alt er inkludert! Vi går fra Preikestolen Fjellstue over vakre Brattliknuten og videre til den super-idylliske bygda Flørli med overnatting. Her blir vi med på festkveld i Flørli med middagsbuffé, musikk og underholdning.

Dagen etter blir det mulighet til å ta en tur i Flørlitrappa eller bli med på de andre aktivitetene som står på programmet i Flørli denne dagen. Mer info og påmelding.

Fellestur med STF fra Lysebotn via Kjerag til Flørli

Tid: Fredag 13. til søndag 15. september

Bli med Stavanger turistforening på langtur fra Lysebotn opp til ikoniske Kjerag og videre over fjellet til Flørli med overnatting. Her blir vi med på festkveld i Flørli med middagsbuffé, musikk og underholdning. Dagen etter blir det mulighet til å ta en tur i Flørlitrappa eller bli med på de andre aktivitetene som står på programmet i Flørli denne dagen. Ved påmelding på denne turen er alt inkludert! Mer info og påmelding.

En mangfoldig vandremeny

Vandrefestivalen har ellers et rikt program, og du kan lese hele programmet ved å gå inn her. Vandrefestivalen er et samarbeid mellom aktørene i Lysefjorden, Stavanger Turistforening og Lysefjorden Utvikling.

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 9. juli 2019