Velkommen til sommeråpning i fjellet!

Sommerfjellet åpner 29. juni. Bildet er fra Strandalen turisthytte, som åpnet dørene forrige helg, for en strålende sommersesong.
Sommerfjellet åpner 29. juni. Bildet er fra Strandalen turisthytte, som åpnet dørene forrige helg, for en strålende sommersesong. Foto: Preben Falck

Lørdag 29. juni feirer vi at sommersesongen er i gang. Ta turen til en av de betjente hyttene våre denne helgen for flere spennende aktiviteter for hele familien.

Nå er hyttene våre klare for sommeren! Stavanger Turistforening, og flere av våre uvurderlige frivillige, har vasket ned hytter, fylt opp proviantlager, gass, dopapir, sengetøy og alt det du måtte behøve for en herlig sommertur i fjellet. Turløypene er også utbedret med bedre merking, nye tre-lemmer flere steder og Sherpaer har også utbedret stien inn mot Skåpet. Alt ligger med andre ord til rette for å ta turen til en, eller flere, av hyttene til Stavanger Turistforening i sommer.

Inngangen til sommersesongen markeres på de tre betjente hyttene våre lørdag 29. juni, og dette er hva som skjer:

Foto: Håkon Aarthun

Haukeliseter Fjellstue:

I anledning av den offisielle sommeråpningen, tilbyr vi våre gjester og dagsbesøkere gratis utleie av kano, kajakk og robåt. Ta med deg venner og familie til fjells, og nyt sommeren på Haukeliseter! Til dere som skal ut på tur utloves også noen «give-aways» fra samarbeidspartnerne våre.

Ønsker du å booke overnatting for denne helgen så ta kontakt med resepsjonen på: info@haukeliseter.no 

Annonse

Foto: Kjell Helle-Olsen

Stranddalen Turisthytte:

Stranddalen Turisthytte, perlen i Ryfylkeheiene markerer sommeråpningen med leker, underholdning og kjekke konkurranser. Den nye storbonden fyrer opp grillen og har masse god fjellmat på menyen. For de som overnatter blir det en liten overraskelse på puta.

For deg som har lyst å booke rom her kan du ta kontakt med betjeningen på Stranddalshytta via følgende epost: booking@stranddalshytta.no

Foto: Kjell Helle-Olsen

Lysefjorden Turisthytte:

Har du tenkt deg til Kjerag eller innover langs nordsiden av Lysefjorden er ferjeturen inn til Lysefjorden turisthytte en fantastisk start og avslutning på turen. Nye lekeapparater og trampoline er satt opp til glede for de yngste gjestene, mens de eldre gjestene kan glede seg over kake , kaffe og en overraskele på puta under den offisielle sommeråpningen førstkommende lørdag.

Ønsker du å bestille rom her kan du sende en henvendelse til: booking@lysefjordenturisthytte.no

Skrevet av Agnethe Larsen 25. juni 2019