Stranddalshytta er klar for sesongåpning

John Anton Nilsen ønsker velkommen til sesongstart på Stranddalen Turisthytte.
John Anton Nilsen ønsker velkommen til sesongstart på Stranddalen Turisthytte. Foto: Agnethe Larsen

Stranddalshytta er nå fylt opp med bugnende råvarer, sengene er sirlig redd opp og den nye storbonden John Anton Nilsen gleder seg til å ta imot de første sommergjestene!

- Dette har vi jobbet og sett frem mot lenge! Vi har skurt og skrubbet tak og vinduer, fraktet opp all mat og drikke og nå bare gleder jeg meg  til å ønske de første gjestene velkommen til åpningshelgen, sier John og smiler bredt.

I åpningshelgen, 21. - 23. juni, har John fått med seg kokken Arnt-Håkon Brox, som også var med som kokk under åpningen av den nye turisthytta i Viglesdalen. Han har tenkt ut en herlig meny for St. Hansaften, som serveres fra 13.00 - 19.00.

- På søndag har vi lagt opp til en herlig meny! Da blir det hjemmelaget blomkålsuppe a`la Brox og sursteik med waldorfsalat, fløtesaus, kokte nypoteter og rosenkål. Desserten består av nydelig hjemmelaget karamellpudding. Vi byr også på smørbrød og kaker. Jeg håper og tror gjestene vil nyte maten med utsikt over Stranddalen, forteller Arnt-Håkon. 

Kveldshygge for barna

Det blir kveldshygge for alle barna, som nyter første helgen i sommerferien, på Strandalshytta. 

- Vi fyrer opp grillen, lager hjemmelagede pølsebrød, griller pølser og marshmallows. Vi finner også frem kubbespill. ringspill, dart og lager underholdende konkurranser. Det skal bli en kjekk helg for både store og små, forteller John. 

Fyller seg opp i helgene, men fortsatt ledige ukedager

Har du lyst å bestille overnatting på Strandalshytta må du være kjapp. Helgene i fellesferien begynner allerede å fylle seg opp, men det er fortsatt flere ledige senger i ukedagene. Hvis du ønsker å sikre deg en unik sommeropplevelse kan du booke et rom på følgende mailadresse: booking@stranddalshytta.no

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 19. juni 2019