Grip sjansen til å søke på en unik jobb i Stavanger Turistforening!

Foto: Kristine Tofte

Det er ikke hverdagskost at det er flere ledige stillinger i Stavanger Turistforening. Men nå lyser vi ut flere spennende stillinger, innenfor ulike kompetansefelt. Kanskje finner du en som kan være aktuell for deg, eller noen du kjenner?

Ledige stillinger i administrasjonen i Stavanger Turistforening:

Fagansvarlig for skole og ungdom:

Denne stillingen er en fast, 100 prosent stilling i aktivitetsavdelingen med fagansvar for blant annet DNT Ung Stavanger og skolesatsingen vår. Vi leter etter en person som har evnen til å skape entusiasme og jobbe strukturert med aktiviteter, rekruttering og oppfølging av frivillige. Her kan du lese mer om stillingen og sende inn søknad: https://www.stf.no/artikler/stillingsannonser/17257-fagansvarlig-for-skole-og-ungdom/.

Prosjektleder til inkluderingssatsing:

Dette er en nyopprettet stilling, og her kan du virkelig være med på å sette ditt preg på vårt arbeid med inkludering og bynært friluftsliv. Stillingen vil være delt mellom utendørs aktivitetsledelse og administrativt arbeid. Stillingen er 100 prosent med tre års varighet. Les mer om stillingen her: https://www.stf.no/artikler/stillingsannonser/17258-prosjektleder-inkludering/

Bygg- og vedlikeholdssjef:

Vi søker en allsidig, strukturert, selvgående og bygningskyndig person, som kan være en sentral person i driftavdelingen vår. Arbeidsoppgavene vil bestå av allsidige driftsoppgaver, der mye utføres av ansatte i driftsavdelingen selv. Vedkommende vil også fungere som prosjektleder og byggeleder på de fleste av foreningens større byggeprosjekter, som utføres av eksterne entreprenører. En viktig del av virksomheten er også å engasjere og lede frivillige som jobber dugnad med vedlikehold og drift av hyttene. Arbeidet er sesongbetont, med noe arbeid i felt i løpet av sommerhalvåret, og større del av arbeidstiden med administrative gjøremål i vinterhalvåret. Les mer om stillingen og søk her: https://www.stf.no/artikler/stillingsannonser/17282-bygg-og-vedlikeholdssjef/.

Ledig stilling som turveileder på Tursenteret i Kannik:

Engasjert turveileder med interesse for salg og service:

Har du vært ute en vinternatt, er litt nørdete på turutstyr og synes det er topp å gå i ull på jobb? Da håper vi du også er gira på å være vår nye Turveileder? Vi søker en positiv, turinteressert person, som gløder for salg og service og for å gi de besøkende i Tursenteret en best mulig totalopplevelse. Stillingen er deltid og arbeidsoppgavene består av turveiledning, salg av turutstyr og bekledning. Forefallende driftsoppgaver (post, rydding på lager m.m) er også en del av arbeidet. Høres dette ut som noe for deg, eller kanskje en du kjenner?  Les mer om stillingen og søk her: https://www.stf.no/artikler/stillingsannonser/17270-turveileder-i-tursenteret/.

Ledige stillinger på Haukeliseter Fjellstue:

Restaurantsjef:

Ønsker du å være et av Haukeliseter ansikter utad og gløder for å gi gjestene på Haukeliseter en best mulig opplevelse? Som restaurantsjef jobber du tett og hyppig med gjestekontakt, og er ansvarlig for Haukeliseters største avdeling, som omfatter både restauranten, bakeriutsalget og renhold. Vi søker deg som har evne til effektivt å absorbere store mengder informasjon, kommunisere tydelig samt være tilstede for medarbeiderne dine. Les mer om stillingen her: https://www.stf.no/artikler/stillingsannonser/17141-haukeliseter-fjellstue-sker-restaurantsjef/.

Fast stilling som resepsjonist:

Som resepsjonist er du fjellstuens informasjonskilde og ansikt utad. Du tar imot gjester, gir turforslag og svarer på telefoner og e-post. Du foretar også gruppebookinger, og du vil være en sentral del av informasjonsflyten på huset. For den rette vedkommende kan det bli aktuelt å være turleder på diverse arrangement, dersom det er ønskelig. Er du en serviceinnstsilt, vennlig, fleksibel og løsningsorientert person med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter kan denne stillingen være noe for deg. Les mer og søk her: https://www.stf.no/artikler/stillingsannonser/9081-haukeliseter-fjellstue-sker-resepsjonist/.


Foto: Marius Vervik

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 4. juni 2019