Bli en hyttevakt i sommer!

Det er både givende og kjekt å være hyttevakt!
Det er både givende og kjekt å være hyttevakt! Foto: Kjell Helle-Olsen

Ønsker du deg et sommerminne for livet? Stavanger Turistforening søker sosiale og ansvarlige hyttevakter til noen av våre selvbetjente hytter i sommer. 

Har du lyst å nyte sommerfjellet i godt selskap, samtidig som du gjør en verdsatt oppgave? Som hyttevakt på de selvbetjente hyttene ser du til at de besøkende skriver seg inn i hytteboka, finner seg en plass, skikker seg vel og forlater hytta i samme stand som da de kom. Det er også fint om du som vakt fyrer i peisen og ser til at det er orden i kopper og kar på kjøkkenet. Hyttevaktene får som takk for hjelpen overnatte gratis på hytta, og får masse tid til overs til å nyte sommeren på fjellet. 

Her kommer en oversikt over de hyttene vi ønsker hyttevakt på i sommer, og hvilke uker vi mangler hyttevakt på de aktuelle hyttene:

Taumevatn: Fullt

Kvitlen: uke 28

Grautheller: Fullt

Skåpet: Fullt

Viglesdalen: Fullt

Nilsebu: Fullt

Jonstølen: Fullt

Vi har byttedag for hyttevaktene på lørdager, så hyttevaktoppdraget går fra lørdag til lørdag. (for eksempel vil hyttevakt i uke 29 bli lørdag 13. - lørdag 20. juli).

Har du lyst å melde deg som hyttevakt, eller har noen spørsmål til oppgaven, så er det bare å ta kontakt med Erik Gram Kverneland i Stavanger Turistforening på mailadresse: erik@stf.no

Annonse

Skrevet av Agnethe Larsen 23. mai 2019