Klart det går-tur til Viglesdalen

KLART DET GÅR! Målfrid Tjora og Einar Fagerheim har funnet rytmen over brua til Viglesdalen. Nikolai Kaarstad spretter avgårde ved egen hjelp.
KLART DET GÅR! Målfrid Tjora og Einar Fagerheim har funnet rytmen over brua til Viglesdalen. Nikolai Kaarstad spretter avgårde ved egen hjelp. Foto: Guro Waksvik

Klart det går å være blind eller svaksynt på tur! Det har gjengen som var med Stavanger Turistforening på fellestur til Viglesdalen i slutten av juli bevist! 

Sammen med ledsagere og egne barn dro de avgårde fra Nes og inn til hytta. Været var brukbart, og de tok seg god tid. Brukte hele dagen, fisket og tok gode pauser. Vel framme disket turleder Odd Erik Haugstulen opp med finnbiff til middag og jordbær med fløte til dessert. Vel fortjent for en fantastisk gjeng som til tross for sitt handikapp viser et mot, stå på vilje og entusiasme som smitter over på alle som er sammen med dem! 

Fotograf Guro Waksvik var også med, og hun har foreviget alle de herlige øyeblikkene.  

Bli en ledsager!

Foto: Guro Waksvik

STF trenger flere ledsagere/turledere til oppdrag for ulike organisasjoner som vil på tur. Vil du bli en del av teamet? Vi arrangerer kurs og gir god informasjon i forkant av turene.

Ta kontakt med torgunn@stf.no 51 84 02 13 / 950 41 315. 

Annonse