Møt en hyttevert i sommer

VELKOMMEN: Tenk å bli møtt av et slikt blidt vertskap! Bildet er fra Stranddalen i fjor med  bestyrer Solfrid Moen og noen av hennes folk.
VELKOMMEN: Tenk å bli møtt av et slikt blidt vertskap! Bildet er fra Stranddalen i fjor med bestyrer Solfrid Moen og noen av hennes folk. Foto: Kjell Helle-Olsen

Ta turen til fjells og nyt godt av god service fra våre hytteverter! På fem av våre selvbetjente hytter vil du sommeren gjennom møte et vertskap som vil gjøre alt for at du skal trives og få et hyggelig opphold.

Fra uke 28 til og med uke 32 har STF hytteverter på Nilsebu, Sandsa, Taumevatn, Grautheller og Jonstølen. Hyttevertene organiserer belegget på hytta, og på en hyggelig måte påser at hyttereglene følges. Hyttevertene gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og «opplæring» til nye medlemmer. Turtips og gode råd får du også med på kjøpet.

Ledige hyttevakter

Vi har ledig plass på noen av våre fjellhytter for dem som vil ta med familien, kona, kjæresten eller kun seg selv for å være hyttevert i fjellet en uke i sommer.

Taumevatn uke 29
Grautheller uke 29
Sandsa uke 29 og 32

Les mer om frivillig arbeid på våre fjellhytter.

Ta kontakt

Er dette interessant, ta kontakt med Erik Gram Kverneland, 414 19 949 erik@stf.no for mer informasjon.

Annonse