Kortreist friluftsliv fikk mange ut på tur

Foto: Marius Vervik

Kom deg ut dagen søndag 3. februar ble en suksess. Nærmere 2000 mennesker kom seg ut og deltok på de lokale arrangementene. På landsbasis deltok over 40 000 mennesker fordelt på 175 arrangementer.

Det var mange som ville ut på tur i det flotte vinterværet søndag 3. februar. Den tradisjonsrike Kom deg ut-dagen ble markert seks ulike steder i vårt distrikt. Nedenfor vises et lite utsnitt av begeistrede meldinger lagt ut på Facebook etter arrangementslutt: 

Barnas turlag Dyrsnes

Fantastisk vær og godt oppmøte på Kom deg UT dag på Dyrsnes i går. Takk til Stavanger og Rogaland Jeger- og Fiskerforening SRJF som stilte med luftgeværskyting og Open hands for you som hadde kafe. Turbo kom også!! 🦊

Sandnes turlag

Flott "Kom deg ut dag" på Gramstad. Rundt 500 fant veien opp i dag. Her ventet natursti, akebakke og lekestasjoner som alle ble flittig brukt. Varme griller sto klar og Gramstads venner hadde åpen kafe. Ute i stien serverte naturbarnehagen lapper. Tusen takk til alle frivillige som bidrog denne fine dagen.

Jæren turlag

For en flott dag!😃☀️❄️⛷ Tusen takk til alle dere som tok turen til Kleppeloen og var med på «Kom Deg Ut Dagen» !🤩
300 barn og voksne var med på aktivitetsløype med turtipp i det nydelige været☀️I tillegg ble det både aking og grilling, der store og små såg ut til å nyte dagen ute i snøen☃️❄️En ekstra takk til alle 12 frivillige som var med å gjorde denne dagen så fin! 😁

Suldal turlag

Kom deg ut dag ved Mosvatnet i regi av denne flotte gjengen fra Barnas Turlag Suldal. Over 100 deltakere og kr.10.000 i overaskende gave fra Hjelmeland Sparebank. Kan det bli bedre ?

Strand og Forsand turlag

Det ble en flott «kom deg ut dag» ved Preikestolen Fjellstue. Selv om sola uteble, så kom det ca 110 store og små som gjorde dagen perfekt. Takk til alle som er med oss😊😊

Dalane Tidende
Oppmøtet var stort under Ut på tur-dagen i regi av Barnas turlag Dalane, Dalane turlag og Den norske turistforening (DNT).

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 5. februar 2019