Dagsturprogram for voksne

Foto: Barbro Frøisland

Over 100 dagsturer for deg som er voksen er nå samlet i ett turprogram: DAGSTURER - gode turopplevelser for voksne. Turprogrammet kan lastes ned fra nettet eller hentes i Tursenteret


Last ned DAGSTURER - gode turopplevelser for voksne

52 hverdagsturer med turleder:

Vi fortsetter suksessen med 52 hverdagsturer hver onsdag i Stavanger by. Mer informasjon om turen, kart og hvem som er turleder, finner du på side 4 i turprogrammet.

Torsdagsturer:

Hver siste torsdag i måneden går vi på tur. Frammøte er p-plassen mellom gamle Stavanger stadion på Eiganes og kirkegården kl. 10. Herfra kjører vi i privatbiler til et sted turleder har pekt ut. Gåtid er beregnet til 2-3 timer i variert terreng. Du trenger ikke egen bil for å være med. Husk termos, nistepakke og godt fottøy. Medlem: gratis. Ikke medlem: kr. 40.  Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører. Vi har Vipps: Søk turer og aktiviteter STF. Les mer på side 5 i turprogrammet.

Lørdagsturer:

Lørdagsturene er fin kombinasjon mellom kultur og natur. Dyktige turledere finner fram til gamle kulturperler, kunnskapsrike guider og interessante turmål. Vanligvis går lørdagsturene med offentlig transport, og frammøtestedet varierer for den enkelte tur. Gåtid på turen er beregnet til 3-4 timer i lett/middels krevende terreng. Husk termos, nistepakke og godt fottøy. Medlem: gratis. Ikke medlem: kr. 40.  Den enkelte betaler sin egen buss/båt/togbillett. Vi har Vipps: Søk turer og aktiviteter STF. Les mer side 6 i turprogrammet.

Blåtur på en søndag:

Ut i det blå sammen med mange andre! Du møter opp på Sandnes rutebilstasjon kl. 10. Derfra kjører vi i privatbiler til et bestemmelsessted som turleder har pekt ut. Gåtid er beregnet til 3-4 timer i middels krevende terreng. Du trenger ikke egen bil for å være med. Husk termos, nistepakke og godt fottøy. Medlem: gratis. Ikke medlem: kr. 40.  Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører. Vi har Vipps: Søk turer og aktiviteter STF. Les mer side 8 i turprogrammet.

De lange søndagsturene:

Her er søndagsturene for deg som liker å gå litt lengre, litt brattere og litt mer krevende enn til vanlig. Gåtid er mellom 5-7 timer, og felles busstransport gir spennende turmuligheter ved å starte på et sted og avslutte på et annet. Ingen påmelding. Les mer side 9 i turprogrammet.  ​​​​​​​

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 24. januar 2019