Følg oss på FB om dugnad i STF

Masse godt vedlikeholdsarbeid ble gjort på Bleskestadmoen i fjor.
Masse godt vedlikeholdsarbeid ble gjort på Bleskestadmoen i fjor. Foto: Erik Gram Kverneland

Alt nytt om dugnad på hytter og stier i Stavanger Turistforening finner du på egen Facebookside.  Her blir kommende dugnader, bilder og annet nytt fortløpende lagt ut. 

Gå inn på vår nye facebookside for frivillige. Her kan du LIKE OSS og legge ut bilder og annen informasjon om dugnadsarbeid.

Vi trenger din innsats
STF har 43 hytter, 1240 km med merkede stier og 370 km kvistede løyper. For å opprettholde den standarden vi ønsker, er vi avhengig av hjelp fra dere. På facebooksiden vil vi samle personer som er interessert i å hjelpe til på hytter eller stier, enten det er i ditt lokalmiljø eller langt til fjells. Det vil også bli lagt ut dugnadsoppgaver som ikke står i programmet, men som vi gjerne vil ha hjelp til å utføre.

Påmelding til de planlagte dugnadene vil skje på våre nettsider www.stf.no/frivillig 

Fjellhyttene trenger ofte en omgang med malerkosten! Her fra dugnad på Blåfjellenden.
Fjellhyttene trenger ofte en omgang med malerkosten! Her fra dugnad på Blåfjellenden. Foto: Odd Inge Worsøe
Nå er vi i gang med å rehabilitere løypa til Dalsnuten. Her fra en dugnad da 60 tonn stein ble fløyet ut i stien og måtte lempes av pallene.
Nå er vi i gang med å rehabilitere løypa til Dalsnuten. Her fra en dugnad da 60 tonn stein ble fløyet ut i stien og måtte lempes av pallene. Foto: Odd Inge Worsøe

Annonse