Ny turbok: 150 turer fra hav til hei

Årets julegave foreligger nå i bokform: Stavanger Turistforening 150 turer fra hav til hei. Turboka presenterer 150 ulike turforslag med stor geografisk spredning, og utvalget er noe av det beste Rogalandsnaturen har å by på.

Boka selges i vårt Tursenter
Pris medlem kr. 250-, ikke medlem kr. 350-.

Medlemskap+turbok=turopplevelser
Årets sprekeste julegave kjøper du hos turistforeningen. Kombiner boka 150 turer fra hav til hei med medlemskap i turistforeningen. Pris kr. 985-.

Med boka 150 turer fra hav til hei i hånda kan du farte på kryss og tvers i Rogaland og få 150 fantastiske turopplevelser. Med medlemskortet i hånda er du medeier i 550 hytter i hele landet, får rabatt på hytter og fellesturer, og kan kjøpe alt turutstyr du trenger til medlemspris i vårt tursenter. 

Om boka: 
​​​​​​​
Det ligger i vår natur å gå på tur. Legge byens lyder bak oss, og la naturens stillhet omslutte oss. Kjenne på gleden, forventningene og mestringen ved å være på tur. Med boka Stavanger Turistforening 150 turer fra hav til hei hjelper vi deg av gårde. Blant mange perler mener vi at nettopp disse 150 turene er noe av det beste Rogalandsnaturen har å by på.  Veien er kort fra hav til hei i Rogaland, og de fleste turene er dagsturer. Kun få av dem anbefaler vi som overnattingsturer. Takk til positive grunneiere og involverte kommuner som har gjort turene mulig med skilting, gjerdeklyvere og rødmerking. ​​​​​​​

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 19. november 2018