Bli venn av Bakken gård

Overrekkelsen av Bakken gård til turistforeningen skjedde under Lysefjorden vandrefestival sitt arrangement på Bakken søndag 16. september. 70 personer trosset vind og vær for å være med på nøkkelovertakelsen.
Overrekkelsen av Bakken gård til turistforeningen skjedde under Lysefjorden vandrefestival sitt arrangement på Bakken søndag 16. september. 70 personer trosset vind og vær for å være med på nøkkelovertakelsen. Foto: KJell Helle-Olsen

Bakken gård i Lysefjorden er nå overtatt av Stavanger turistforening og store ting skal skje framover. Vi skal renovere gården tilbake til fordums tid og skape liv og røre på plassen. Til det trenger vi mange venner!

I dag er gården nedslitt og ustelt. Både hus og uteområde skal få et løft. Vi trenger hjelp til å rydde skog og sage ved. Senere vil det bli vanlig vedlikehold både ute og inne. Bakken gård vil bli et viktig knutepunkt langs Lysefjorden, og i sommersesongen vil vi tilby tilsyn hver dag gjennom hele sesongen. 

Er du like opptatt av Bakkens gård ve og vel som vi er, kan du allerede nå melde din interesse for å bli med i Bakkens venner.

Oppstartmøte for Bakkens venner 
Her får du høre om planer, og det blir diskusjon om det som skal skje framover på Bakken. 
Sted: Kommunehuset i Forsand
Tid: Torsdag 4/10 kl 18-20

Kontakt: 
Interesserte kan ta kontakt med Anne Katrine Lycke annekatrine@stf.no 416 70 108. 

Eva Lanre Meling fra Forsand kommune overlater nøkkelen til Stavanger turistforening ved styreleder Gunhild Holtet Eie.
Eva Lanre Meling fra Forsand kommune overlater nøkkelen til Stavanger turistforening ved styreleder Gunhild Holtet Eie. Foto: KJell Helle-Olsen

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 20. september 2018