Kom og bli med på Kom deg ut-dagen!

Gled dere til Kom deg ut-dagen, søndag 5. september! En dag fylt av glede og gode opplevelser ute i naturen! Kanskje møter dere på Turbo?
Gled dere til Kom deg ut-dagen, søndag 5. september! En dag fylt av glede og gode opplevelser ute i naturen! Kanskje møter dere på Turbo? Foto: Line Hårklau

Hurra, nå kan vi endelig invitere til en tilnærmet normal Kom deg ut-dag igjen! Søndag 5. september blir det arrangement hele åtte lokale steder i Rogaland. Her vil det bli enten påmelding, eller registrering ved oppmøte. Sjekk nøye om du må melde deg på ditt arrangement, og bli med på Norges største og kjekkeste turdag!

Kom deg ut-dagen er vår nasjonale turdag, en dag for alle uansett turerfaring. Her treffes barnefamilier til lek og moro og vi lover en dag fylt med lek og moro ute i friluft. Vi vil inspirere alle til å komme seg ut for å oppleve en fin og sosial dag i naturen, og håper opplevelsen kan bidra til en aktiv og god høst. Friluftsliv trenger ikke å være komplisert. De viktigste turene er de man enkelt kan gå hjemmefra.

Gratis arrangementer, men håper flere ønsker å bli medlem for å støtte arbeidet vårt

Arrangementene er gratis for alle, men vi håper at flere ønsker å støtte opp om arbeidet vårt gjennom å bli medlem i Stavanger Turistforening. Ønsker du å bidra kan du melde deg inn her.

Vi lanserer i år Kom deg ut-dagen ved Vannassen i Hillevåg

Vi arrangerer lokale Kom deg ut-dager seks lokale steder i Rogaland. Nytt i år er at Stavangers Kom deg ut-dag blir ved Vannassen i Hillevåg, et nydelig grøntområde rett utenfor bykjernen. Her kan dere padle kano, møte verdens fineste ponnier og delta på mange kjekke aktiviteter. Jæren turlag arrangerer også natt i naturen, natten før selve Kom deg ut-dagen. En gyllen anledning til å teste ut overnatting ute med barna, sammen med andre barnefamilier.

FINN DITT LOKALE ARRANGEMENT HER:


Klikk deg inn på ditt lokale arrangement under og les mer hva som skjer nær deg på Kom deg ut-dagen. Husk å sjekke om du må melde deg på i forkant av ditt arrangement:

Skrevet av Agnethe Larsen 30. august 2021