BLI MED PÅ KOM DEG UT - dagen!

Kom deg ut dagen på Dyrsnes
Kom deg ut dagen på Dyrsnes Foto: Marius Vervik

Søndag 1. september inviterer vi til Norges største og kjekkeste søndagstur, Kom deg ut-dagen 2019! Ta med deg familie og venner og kom deg ut på ditt nærmeste lokale arrangement. Vi har også et supertilbud på medlemskap, som gjelder kun på Kom deg ut-dagen.

Kom deg ut-dagen er vår nasjonale turdag, en dag for alle uansett turerfaring. Her treffes barnefamilier til lek og moro og vi lover en dag fylt med lek og moro ute i friluft. Arrangementet er gratis for alle! Ta med familie og venner og få en smakebit av friluftslivets gleder søndag 1. september. Vi har arrangementer flere steder i vårt distrikt.

Supertilbud på medlemskap på Kom deg ut-dagen

I tillegg til en flott turdag, får du også et supertilbud på medlemskap i Stavanger Turistforening på Kom deg ut-dagen. Alle nye medlemmer som melder seg inn 1. september blir medlem i 2020 og får resten av 2019 med på kjøpet. Innmeldingen må skje på nett, og tilbudet varer i 24 timer og avsluttes kl 00:00 natt til mandag 2. september.

FINN DITT LOKALE ARRANGEMENT HER:


Vi arrangerer Kom deg ut-dagen i hele fylket vårt. Klikk deg inn på ditt lokale arrangement og bli med på en fantastisk turdag!

Skrevet av Agnethe Larsen 8. august 2019