BLI MED PÅ KOM DEG UT - dagen!

Kom deg ut-dagen på Dyrsnes 2018
Kom deg ut-dagen på Dyrsnes 2018 Foto: Marius Vervik

Søndag 1. september inviterer vi til Norges største og kjekkeste søndagstur, Kom deg ut-dagen 2019! Ta med deg familie og venner og kom deg ut på ditt nærmeste lokale arrangement. Vi har også et supertilbud på medlemskap, som gjelder på Kom deg ut-dagen, og frem til midnatt tirsdag 3. september.

Kom deg ut-dagen er vår nasjonale turdag, en dag for alle uansett turerfaring. Her treffes barnefamilier til lek og moro og vi lover en dag fylt med lek og moro ute i friluft. Arrangementet er gratis for alle! Ta med familie og venner og få en smakebit av friluftslivets gleder søndag 1. september. Vi har arrangementer flere steder i vårt distrikt.

Supertilbud på medlemskap på Kom deg ut-dagen

I tillegg til en flott turdag, får du også et supertilbud på medlemskap i Stavanger Turistforening på Kom deg ut-dagen. Alle nye medlemmer som melder seg inn 1. - 3. september blir medlem i 2020 og får resten av 2019 med på kjøpet. Innmeldingen må skje på nett, og tilbudet varer fra 1. september til midnatt 3. september.

FINN DITT LOKALE ARRANGEMENT HER:


Vi arrangerer Kom deg ut-dagen flere steder i fylket vårt. Klikk deg inn på ditt lokale arrangement og bli med på en fantastisk turdag!

Skrevet av Agnethe Larsen 8. august 2019