Bli med på Kom deg ut-dagen!

Gled dere til Kom deg ut-dagen! En dag fylt av glede og gode opplevelser ute i naturen!
Gled dere til Kom deg ut-dagen! En dag fylt av glede og gode opplevelser ute i naturen! Foto: Marius Vervik

Søndag 2. februar inviterer vi til Norges største og kjekkeste søndagstur, Kom deg ut-dagen 2020! Ta med deg familie og venner og kom deg ut på ditt nærmeste lokale arrangement. Alle barn som melder seg inn i DNT denne dagen, vil dessuten få en Turbobamse i velkomstgave.

Kom deg ut-dagen er vår nasjonale turdag, en dag for alle uansett turerfaring. Her treffes barnefamilier til lek og moro og vi lover en dag fylt med lek og moro ute i friluft. Arrangementet er gratis for alle! Ta med familie og venner og få en smakebit av friluftslivets gleder søndag 2. februar. Vi har arrangementer flere steder i vårt distrikt, blant annet arrangeres det i år Kom deg ut-dagen på Fjøløy i forbindelse med at Rennesøy, Finnøy og Stavanger har slått seg sammen til en stor kommune. 

FINN DITT LOKALE ARRANGEMENT HER:


Vi arrangerer Kom deg ut-dagen flere steder i fylket vårt. Klikk deg inn på ditt lokale arrangement og bli med på en fantastisk turdag!

VELKOMSTTILBUD TIL BARNA PÅ KOM DEG UT-DAGEN!


Alle barn som melder seg inn i DNT på Kom deg ut-dagen, uavhengig av om det er familiemedlemskap eller som enkeltmedlemmer, vil få en Turbobamse som velkomstgave.

Alle barn som melder seg inn i DNT på Kom deg ut-dagen får denne Turbobamsen i velkomstgave.
Alle barn som melder seg inn i DNT på Kom deg ut-dagen får denne Turbobamsen i velkomstgave. Foto: Marius Dalseg

Dette tilbudet gjelder kun på Kom deg ut-dagen søndag 2. februar og varer fram til midnatt mandag 3. februar. Turbobamsen vil bli ettersendt i mai. Verdien på bamsen er 170 kroner. Som medlem får du blant annet medlemspris på DNTs 550 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting.

Skrevet av Agnethe Larsen 13. januar 2020