Dugnadsprisen 2017

Tore Dahl fikk en velfortjent dugnadspris på årsmøtet til STF.
Tore Dahl fikk en velfortjent dugnadspris på årsmøtet til STF. Foto: Erik Gram Kverneland

Tore Dahl er turleder, har hyttetilsyn og er svært nevenyttig, og er uten tvil en viktig ressurs for alle avdelinger i Stavanger Turistforening.  Han er mer enn verdig til årets dugnadspris.

Det er svært mange som fortjener dugnadsprisen, men kun én som får den. I år ble det Tore Dahl, som er en gavepakke til driftavdelingen i Stavanger Turistforening, med et smittende humør. 

– Prisen går til en person som har vært svært aktiv i mange år. Personen er turleder, har hyttetilsyn og  er en gave til gjengen i driftsavdeling. Han har alltid et utrolig godt humør og sprer det gjerne videre, og stiller alltid opp og tar ansvar når det er behov, forteller Gunnhild Holtet Eie, styrleder i Stavanger Turistforening. 

En turdeltaker som nylig var på tur med Dahl kunne fortelle at hans 6 år gamle datter er blitt bitt av turbasillen, og hadde en fantastisk opplevelse med Dahl som turleder. 

– Da vi satt i bilen på vei tilbake ville hun helst melde seg på alle turene til Barnas turlag med en gang. Vi kunne virkelig ikke hatt en bedre tur, noen av oss! Alle tre turlederne gjorde en fantastisk jobb. Har dere ikke allerede gjort det er det på tide at dere gullforgyller Tore! Tenk å stå hver morgen klokka 7 med en haug med unger på kjøkkenet og trollbinde dem med brøddeig! Helt magisk!

... og slik er Tore, for alle og enhver. Han hjelper de ansatte og tilrettelegger for at selve driften og logistikk av turistforeningen går i hop. 

– Dette er alltid mye før og etterarbeid på store og små arrangement, arrangerte turer eller ved dugnadsarbeid på ein sti eller på ei hytte. Åres vinner vet hvor alt er og hvor alt skal returneres. Har nøkler til alle lager akkurat som ein av det ansatte, legger Eie til. DISSE HAR FÅTT DUGNADSPRISEN: 

2016: Lene Rønneberg

2015: Lars Tore Serigstad 

​​​​​​​2014: Håkon Trøen

2013: Anne Kari Skogerbø

2012: Åge Amdal

2011: Leif Rune Salte

2010: Andreas Kleppe 

2009: Kirsten Opdal

2008: Egil Seldal

2007: Frantz Olsen

2006: Eyvinn Thu

2005: Geir Anders og Jorunn Hadland

2004: Magne Gausel

2003: Kjell Asbjørn OlsenKlikk her for å skrive tekst.

Annonse

Skrevet av Henriette Gill 19. april 2018