Søker frivillige til OPPTUR

Opptur på Grasmtad 2017
Opptur på Grasmtad 2017 Foto: Helen Adamson

Onsdag 2. mai er det duket for DNTs årlige OPPTUR. I regi av Stavanger Turistforening går over 2000 åttendeklassinger fra Dale til Gramstad, og vi søker frivillige!

Hvert år i mai måned inviterer Turistforeningen landets 8. klassinger på tur. Målet med den nasjonale turdagen er å gi elever en prøvesmak på friluftsliv, uavhengig av tidligere erfaring med fysisk aktivitet.

– Vi trenger frivillige til årets OPPTUR-arrangement, som kan hjelpe oss med å få flere ungdommer til å oppleve gleden ved friluftslivet, gjøre turmulighetene i nærmiljøet bedre kjent og skape en trivelig dag med fysisk aktivitet for alle, sier Fagsjef for skole i Stavanger Turistforening, Arild Rosnes.  

Arrangementet er for Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg kommune. Løypa går innom tre topper og er åtte km lang, og går fra Dale og slutter ved Gramstad i Sandnes kommune.

Vil du hjelpe til før, under eller etter arrangementet. Vennligst registrer deg HER og fyll ut skjema. Dalane turlag og Rennesøy og Finnøy turlag arrangerer også OPPTUR. Dersom du ønsker å bidra på deres arrangement kan du gi beskjed i samme skjema.

Opptur i Dalane
Opptur i Dalane Foto: Anne Katrine Lycke

Annonse

Skrevet av Henriette Gill 17. april 2018