Klart det går

En god klem hører med!
En god klem hører med! Foto: Guro Waksvik

STF ønsker at personer med funksjonsnedsettelse også skal oppleve naturen og friluftslivets gleder. Nå foreligger vårens- og sommerens turprogrammer.

For ungdom mellom 15-24 år
Torsdagsturer med vekt på det sosiale og inkluderende. Ettermiddagsturer med høy gøyfaktor! Vi avslutter sommersesongen med hyttetur til fjells. Last ned turprogrammet.

Friluftsliv for alle
Et tilrettelagt tilbud for voksne med ulike funksjonsnedsettelser. Annenhver tirsdag ettermiddag møtes vi på Gramstad i Sandnes for tur, ulike aktiviteter og kveldsmat og kaffe på bål. Last ned turprogrammet.

Lavtempoturer
Er du glad i å gå tur, men trenger å gå litt saktere enn folk flest? Eller har du behov for ledsager for å være med? Vi arrangerer dagsturer og helgeturer, og har frivillige som er klar for å være ledsager for deg som er blind, svaksynt eller har dårlig balanse. Last ned turprogrammet.

Vi trenger flere ledsagere
Ta kontakt med Helen Adamson helen@stf.no / 51 84 02 19, dersom du kan tenke deg å være med som ledsager på fellestur i regi av STF. Vi trenger ledsagere til blinde/svaksynte og til mennesker med nedsatt funksjonsevne. Målet er å kunne tilrettelegge best mulig for flest mulig. Alle nye ledsagere får en gjennomføring i ledsagerteknikker. Her er det "learning by doing". 

Annonse

Skrevet av Torgunn Skrudland 11. januar 2018